Jana F.

Jana F.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Jana F.

Accepts new students

Angličtina do života se reálnými zkušenostmi z Anglie

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday
Description Lesson types References

Description

Krásný den všem!

Jmenuji se Jana a bydlím v Anglii již 6. rokem, anglicky navíc mluvím denně již 15 let. Jsem velice empatická a každému klientovi přizpůsobuji lekce podle jeho potřeb a tempa učení. Hodiny nabízím pouze online, kvůli tomu, že v bydlím v Anglii. V Itálii jsem doučovala italské studenty angličtinu a momentálně tutoruji soukromé lekce italštiny a angličtiny pro Čechy.

Jsem společenský člověk a nemám problém s komunikací, a proto se snažím, aby se se mnou všichni moji studenti cítili co nejlépe, což napomáhá i jejich studiu. Mám ráda uvolněnou atmosféru, nerada bych, abyste se cítili jako ve škole. Na nic a nikoho netlačím, naopak se snažím své studenty navádět ke správné odpovědi.

Bude mi ctí, pokud se rozhodnete právě pro mě a já Vám slibuje, že udělám vše pro to, aby učení bylo zábavou.

Děti bohužel nedoučuji.

Moc se na Vás těším,
Jana

P.s. Pokud se Vám Vaše zpráva nezobrazí jako přečtená během 2-3 dnů, kontaktujte mě prosím na vorlova.jana@gmail.com. Děkuji.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Karolína W.

Karolína W.

Unverified reference

Janička se mi náhodou ozvala, když jsem hledala doučování italštiny. Její přístup je naprosto skvělý! Učí vás nejen gramatiku italštiny, ale také často dodává své poznatky z praxe, což je úplně to nejlepší, co můžete požadovat! Janičku doporučuju všema deseti, je skvělý doučovatel, co toho o Itálii spoustu ví a ráda vám se vším poradí. V hodinách se rozhodně nebudete nudit, skvěle si pokecáte a hlavně se budete skvěle orientovat v italštině. Už po první lekci jsem věděla, že chci v doučování pokračovat jen a pouze s Jančou!

Lenka L.

Lenka L.

Unverified reference

Janča je moc milá a doučování s ní velmi rychle uteče. Všechno srozumitelně vysvětlí a dokáže motivovat k učení. Hodina s ní je zábavná a člověk má pocit, jako by seděl s kámoškou na kafi, přitom se toho ale hodně naučí.

Šarlotka H.

Šarlotka H.

Unverified reference

Taky Vám je tak trapně, že nedokážete složit ani jednoduchou větu v angličtině? Tak přesně tak jsem se cítila předtím, než jsem poznala Janču. S ní jsou hodiny jedna velká zábava, jste uvolněný a s úsměvem na tváři se učíte nové a nové věci a dokonce Vás i rozmluví, i Vás , kteří si myslíte, že nikdy mluvit nebudete, protože já jsem jasný příklad, že to opravdu jde. S Jančou mám hodiny 2x v týdnu, už skoro půl roku a musím říct, že na hodiny je vždy skvěle připravená. Oceňuji její trpělivost a časovou flexibilitu, protože když výjimečně nemůžete, tak Vám vyjde vstříc a dohodnete jiný termín. Za sebe určitě doporučuji dále, nebudete litovat :)