Jan P.

Jan P.

Responds within 5 hrs, to 40% of messages
40% 5 hr
Accepts new students

Jan P.

Accepts new students

Nabízím kvalitní doučovaní německého jazyka všech úrovní

  • Offers online lessons
  • Preferred times: evenings
Preferred times: evenings
Tutoring subjects:
Description References

Description

Grüß Gott aus Wien,

nabízím kvalitní doučovaní německého jazyka všech úrovni, zábavnou formou. Důležité pro mne je, naučit studenta v němčině komunikovat tak, aby v případě, že zvažuje studium, práci, nebo život v německy mluvící zemi, bez problémů zvládl prvotní integraci a život jako takový. Vzhledem k mým dlouhodobým zkušenostem s prací v Německu a Rakousku, mohu rovněž pomoci s komunikací s úřady v dané zemi a poradit Vám do začátku. Mohu samozřejmě podpořit Vaše aktuální studium německého jazyka tak, aby Vaše studijní výsledky byly co nejlepší.

Narodil jsem se v Praze a od 3 let jsem žil v Berlíně, kde jsem se naučil německy. V Berlíně jsem začal chodit do školky a základní školy a po dalších studiích v ČR jsem se opět vrátil do Německa a začal zde na plný úvazek pracovat. Následně jsem odešel do Rakouska a to konkrétně do Vídně, kde pracuji a žiji již sedmým rokem.

Výuku preferují po domluvě přes Skype, WAP nebo Zoom.

Děkuji a budu se v případě Vašeho zájmu těšit na spolupráci.

Honza

References (1)

+ add reference
Marie M.

Marie M.

Unverified reference

Dobry den, hodnotim Janovu vyuku jako skvelou a prinosnou!! Za kratkou dobu me pripravil na studium v zahranici. Ocenuji i jeho individualni pristup ke studentum. Nikdy jsem se nenudila, vyuka byla pravidelna, kdyz jsem nemohla, vzdy mi nabidnul jiny termin. Za me pet hvezdicek :-)!