Kateřina T.

Kateřina T.

Responds within 1 hr, to 50% of messages
50% 1 hr

Kateřina T.

Rozmluv se francouzsky/španělsky!

  • Offers online lessons
  • From  600 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 600 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Chcete se rozmluvit francouzsky nebo španělsky? Pak jste tu správně! :) Oba tyto jazyky jsou mou dlouholetou vášní. Stěžejním prvkem mých lekcí je konverzace a zároveň se Vám budu snažit podat gramatiku tak, abyste se jí nebáli a neztratili motivaci. Studentům také ráda přiblížím francouzskou a španělskou kulturu. Hodiny Vám ušiju na míru, protože každý potřebuje něco trochu jiného. Učím všechny úrovně, od úplných začátečníků až po velmi pokročilé. Sama jsem neustále v procesu učení se jazyků (momentálně jsem propadla kouzlu italštiny), takže vím, jaké je učit se nový jazyk a mám na sobě ověřené, co funguje a jakými metodami se co nejlépe posouvat dál.

Jsem absolventka bakalářských programů Francouzská filologie a Politologie, evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci a magisterského programu Překladatelství francouzského jazyka na Masarykově univerzitě v Brně. Mám několikaletou zkušenost s učením dětí i dospělých. Strávila jsem rok ve Francii, kde jsem studovala na Université Lorraine a odkud jsem si přivezla C1 certifikát ze španělštiny. Ve Španělsku jsem strávila několikery prázdniny.

Lesson types

Standartní lekce

600 Kč / 55 min

References (4)

+ add reference
Tereza B.

Tereza B.

Unverified reference

S Katkou jsem s francouzštinou víceméně začínala a jsem jsem nadmíru spokojená. Narozdíl od mých předchozích zkušeností s výukou jazyků se na každou hodinu těším, nebojím jsem se mluvit a pokrok cítím opravdu po každé hodině. Je vidět, že má Katka hodiny promyšlené, pečlivě připravené a záleží jí na tom, abych se posouvala dopředu. Pracujeme často s autentickými materiály a hodně mluvíme. Rozhodně bych neměnila a hodiny s Katkou všem vřele doporučuji.

Nikola T.

Nikola T.

Unverified reference

Na hodiny s Káťou vzpomínám moc ráda. Pod jejím vedením se mi za necelý rok podařilo posunout svou francouzštinu od úplného začátečníka až na úroveň, se kterou jsem byla schopná začít tento jazyk studovat na vysoké škole. Náplň kurzu byla vždy dobře připravená a velmi rozmanitá. Četly jsme knížky, sledovaly autentická videa, po nichž následoval jazykový rozbor nebo poslechové cvičení. Samozřejmě jsme procvičovaly gramatiku a slovní zásobu, ale především jsme vše už od začátku uplatňovaly v konverzaci! Káťa je moc milý člověk a svoje lekce vede profesionálně a kreativně. Věřím, že všichni její studenti se na hodiny těší tak, jako jsem se těšila já.

Alžběta D.

Alžběta D.

Unverified reference

Kačka se na hodinu vždy dobře připravila. Začaly jsme konverzací, při níž jsme většinou narazily na nová slovíčka, která zapisovala do Word dokumentu a poté mi je poslala na zopakování a připravila z nich úkol na další hodinu. Poté jsme četly krátký zajímavý článek nebo jsme se pustily do nové gramatiky. Každou hodinu jsme měly i poslechové cvičení. Velmi doporučuji lekce s Kačkou každému, kdo se chce zlepšit ve francouzštině nebo španělštině!

Markéta P.

Markéta P.

Unverified reference

Kačka mě připravovala nejdřív na maturitu z francouzštiny a pak na přijímačky na vysokou a musím říct, že lepší hodiny francouzštiny jsem nikdy neměla! Opravdu hodně jsme mluvily, zárověň jsem se ale i hodně zlepšila v gramatice. Pokud chcete kvalitní a zábavné hodiny, s Kačkou budete určitě spokojení!