Barbora K.

Barbora K.

Responds within 8 hrs, to 100% of messages
100% 8 hr
Accepts new students

Barbora K.

Accepts new students

Lekce jazyků na míru Vašim potřebám :). Přátelsky a s úsměvem!

  • Offers online lessons
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description References

Description

Jsem Barbora a jazyky (Aj, Nj a Čj) doučuji už 8 let. Vystudovala jsem vzdělávání dospělých a personalistiku na UK a jsem přesvědčená, že učení musí člověka aspoň trochu bavit a dávat mu smysl :). Věřím v individuální, praktický a přátelský přístup - hodiny budou o tom, co potřebujete Vy/Vaše děti a co Vás/je zajímá.

Mám zkušenost s doučováním jak žáků ZŠ (1. i 2. stupeň - Aj, Nj, Čj), tak i dospělých (Aj, Nj). Jsem držitelkou certifikátu FCE z angličtiny, mám jazykovou zkoušku z němčiny na úrovni B2. Absolvovala jsem jazykové i pracovní pobyty v Anglii i Německu, kde jsem také půl roku studovala v rámci programu Erasmus.

Kromě lekcí konverzace a gramatiky mohu poradit např. i s anotacemi závěrečných prací (stylistická korektura v Čj, překlad do Aj). Nacvičit můžeme i pohovor v cizím jazyce (ať už za účelem studijním nebo pracovním).

V současné situaci preferuji doučování přes Skype.

Nabízím úvodní bezplatný hovor (+- 15 min) k probrání Vaší představy o výuce/doučování. Na jeho základě připravím první hodinu :).

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat a domluvíme se podrobněji.

Hezký den/Have a nice day/Schönen Tag noch,
Barbora

References (1)

+ add reference
Anna Z.

Anna Z.

Unverified reference

Báru jsem oslovila s prosbou o pomoc ohledně přípravy na pohovor v angličtině a nemohla jsem si vybrat líp!:) Lekce probíhaly přes Skype, byly skvěle strukturované a velmi oceňuju její individuální přístup. Bára je moc milá, trpělivá, usměvavá a dokonce pro mě vypracovala handout, který mi opravdu hodně pomohl. Ještě jednou moc děkuju!:)