Tomáš H.

Tomáš H.

Responds on average within 4 hrs
4 hr

Tomáš H.

Srozumitelné a kvalitní doučování matematiky a angličtiny s přidanou hodnotou

Description

Jmenuji se Tomáš, jsem veselý a extrovertní student Ekonomie na ČZU.
Jsem vcelku normální a podnikovaý člověk, nejsem úplně prototyp klasického "šprta", každopádně vzdělání beru velmi vážně, školu procházím s dobrým prospěchem, ekonomii a statistice se věnuji i ve svém volném čase a moje knihovna je plná ekonomických a psychologických knížek.

Proč si myslím, že jsem dobrý vyučující?
- Mám rád práci s dětmi a mladistvými (2 roky jsem vedl kroužek počítačové gramotnosti v DDM)
- Mám praxi s doučováním (mám dvě mladší sestry, kterým jsem oběma pomáhal/pomáhám s matematikou a angličtinou, doučuji i matematické předměty u nás na vysoké škole)
- Jsem pozitivní, komunikativní člověk s velkou trpělivostí. Sangvinik s prvky flegmatika.
- Jako student VŠ (obzvlášť v době distanční výuky) jsem časově velmi flexibilní

- Mám výbornou praxi s oběma předměty, které doučuji (matematika a angličtina):

1. Matematika (oba moji rodiče jsou matematici, odmala jsem se účastnil matematických olympiád a matematika je běžnou součástí mého každodenního života díky tomu, že se kolem ní točí moje studium na VŠ - vím jaké má matematika reálné využití a věřím, že dokážu nejen naučit, ale i zaujmout).
2. Angličtina (vždycky mě extrémně bavila, byl jsem na několika výmenných pobytech ve Spojených státech (Chicago, San Fracisco) i ve Spojeném království (Londýn), mám FCE certifikát (ještě ze střední školy, před pobytem v Chicagu) a letos si budu dělat CAE C2 certifikát, kvůli erasmu. Znám hovorovou i odbornou angličtinu, vím jaké fráze se kde používají, rozhodně dokážu předat víc než průměrný učitel angličtiny na střední škole)