Jan H.

Jan H.

Responds within 16 hrs, to 90% of messages
90% 16 hr
Accepts new students

Jan H.

Accepts new students

Přátelské flexibilní doučování ZŠ a SŠ fyzicky i online!

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Kdo jsem?
Mé jméno je Honza, je mi 24 let a živím se jako soukromý lektor v jazykové škole i jako osobní učitel v doučování. Doučuji intenzivně už zhruba 7 let, ale spolužáci na gymnáziu za mnou chodili s prosbou o doučování snad odnepaměti.

Koho doučuji?
Primární zaměření mám na žáky 2. stupně základních škol a středních škol, ale po dohodě se lze dohodnout i na doučování pro vysokoškoláky, resp. dospělé.

Co doučuji?
Primárně se zaměřuji na výuku angličtiny a češtiny. Častokrát ale doučuji i fyziku, matematiku, biologii (přírodopis) či humanitní vědy. Zhruba tři roky učím i základy hry na ukulele či akustickou kytaru.

Co ode mě můžeš čekat?
V první řadě přátelský přístup! Snažím se nebýt jako ten učitel, se kterým máš problém, protože ti nedokáže vysvětlit látku a je protivný. Moc rád si s tebou budu tykat! Taky se snažím být co nejvíce flexibilní a být k dispozici, právě když to potřebuješ.

Cena mého doučování je cca 400 korun za hodinu podle náročnosti přípravy či případného dojíždění a 300 korun za hodinu za osobu v případě skupinových hodin.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Tereza H.

Tereza H.

Unverified reference

Honza mě 2 měsíce připravoval na EPSO testy - kombinace matematiky a logického uvažovaní. Díky němu jsem zkoušku úspěšně složila! Doučování s Honzou mohu vřele doporučit - na každou hodinu se připravil a pomohl mi i s těmi nejnáročnějšími příklady. Vzorové slovní úlohy byly v angličtině, což pro Honzu nebyl žádný problém (doučuje i AJ) a pomohl mi se v textu orientovat, neztratit se v překladu a soustředit se tak jenom na matematiku. Oceňuji jeho přátelský přístup, ochotu a časovou flexibilitu - za mě 11 bodů z 10. :)

Adam B.

Adam B.

Unverified reference

S Honzou už se delší dobu scházíme naživo a jsem spokojený. Primárně mě učí angličtinu, ale několikrát mi pomohl i s matematikou či fyzikou. Je ochotný, flexibilní a snaží se mi přizpůsobit. Dávám 9 bodů z 10.

pictures and certificates