Suzy B. Verified identity

Suzy B.

Responds within 2 hrs, to 20% of messages
20% 2 hr
Verified identity

Suzy B.

Doučování pro všechny - korejština, angličtina, čeština

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

** NOVÁ MÍSTA ZÁŘÍ/ŘÍJEN

Dobrý den! 안녕하세요!
Jmenuji se Suzy a momentálně studuji v Jižní Koreji přes Korejské vládní stipendium.
Korejštinu se učím již 5 let, vystudovala jsem bakalářský obor Korejština pro hospodářskou praxi v Olomouci a od září budu studovat magisterský obor Výuka korejského jazyka. Také mám za sebou roční výměnný pobyt na Daegu univerzitě.
S výukou korejštiny mám dost zkušeností, ať už se jedná o úplné začátečníky nebo lehce pokročilejší studenty. Vzhledem k tomu, že se momentálně nacházím v Koreji, mohu teď nabídnout pouze online výuku.

Kromě jazyka zahrnuji do svých hodin i kulturu či něco málo o historii Koreje, záleží na preferencích studenta, o co se zajímá. Budu moc ráda, když se ozvete.

Zároveň nabízím i doučování z anglického jazyka.

Pod stejným jménem Suzy Benešová mě najdete i na facebooku, pokud neodpovím zde. Stejně tak mě najdete i na instagramu @be_suzy. Na obou profilech jsem aktivní denně.

Hey,
my name is Suzy and currently I am studying abroad in South Korea. I have several experiences with teaching Czech to foreigners so in case you need some help, don't hesitate to contact me.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Tomáš M.

Tomáš M.

Unverified reference

Se Suzy jsem měl několik lekcí korejského jazyka a byly perfektní. Připravovala mě na TOPIK zkoušky a její metoda výuky mi velmi pomohla. Do každé hodiny byla připravená a zadávala mi práci i mimo hodiny. Díky Suzy se má slovní zásoba rozrostla o hodně nových výrazů za velmi krátkou dobu. Suzy mohu vřele doporučit!

pictures and certificates