Matouš B. Verified identity

Matouš B.

Responds within 8 hrs, to 40% of messages
40% 8 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Matouš B.

Accepts new students
Free trial lesson

Doučování především matematiky, tak ať chápu proč a jak se co počítá a ne jen opisuji a učím se postupy nazpaměť.

Price From 300 Kč/hr

Description

Matematika je předmět, o kterém mnozí lidé tvrdí, že ji nikdy nepochopí, a že tento předmět není pro ně. Nemůžou však být dál od pravdy, problém není třeba v nich, ale spíše v nedostatku individuálního přístupu, protože každému nemusí sedět styl jakým jejich učitelé podávají danou látku a to vede až ke znechucení matematiky. Sám jsem byl v podobné situaci a až časem, když jsem si našel svoje cesty k pochopení a objevil jsem kouzlo matematiky. A právě tento individuální přístup Vám nebo vašim dětem mohu poskytnout. Nikdy jsem nebyl zastáncem učení se nazpaměť a spíš zastávám názor, že co člověk nepochopí, tak to si dlouhodobě nemůže zapamatovat.

Je mi 23 let, jsem studentem fakulty elektrotechnické a fakulty lékařské v Brně. Předtím jsem studoval Chemii a technologii materiálů. V Olomouci jsem absolvoval osmileté gymnázium Olomouc-Hejčín.

Mé zkušenosti s doučování se zatím omezují pouze na doučování některých svých spolužáků a kamarádů, kteří potřebovali pomoc, ale těším se na každého dalšího, komu budu moci pomoc v nacházeni cesty k přírodním vědám.

Matematiku na základní a střední škole může zvládnout s tím správným přístupem opravdu každý, tak proč to nezkusit jinak?

Lesson types

Zkušební lekce

Proto abychom se poznali a pobavili se, jak by naše spolupráce mohla vypadat. (Výhradně online)

Free / 15 min
Standardní lekce

300 Kč / 55 min