Linda H. Verified identity

Linda H.

Responds within 5 hrs, to 90% of messages
90% 5 hr
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Linda H.

Accepts new students
Free trial lesson

Kvalitní doučování jazyků a všech předmětů na základní škole!

  • 5/5 (rated by 4 students)
  • 71 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Dobrý den!

Jmenuji se Linda Honsová a jsem studentkou maturitního ročníku lycea Alphonse Daudet ve francouzském městě Nîmes a lektorkou na Francouzské alianci v Brně.

Baví mě jazyky, učím se anglicky, francouzsky, německy a španělsky. Z francouzštiny jsem dosáhla úrovně C2, z němčiny mám potvrzenou úroveň zkouškou ÖSD Zertifikat B1. Z angličtiny jsem dosáhla úrovně C1, taktéž ji mám potvrzenou certifikátem, CAE C1. Ve svém volném čase se věnuji hře na příčnou flétnu a hraju divadlo ve francouzštině. Své zkušenosti získávám také z pobytů na letních jazykově zaměřených táborech. Absolvovala jsem kurz MOOC "Enseigner le français aujourd'hui" ve francouzském městě Vichy.

Připravuji žáky na přijímací zkoušky na čtyřletá a víceletá gymnázia, na didaktický test z českého jazyka a na maturitní zkoušku z francouzského jazyka.

Do všeho, co dělám, se snažím dát maximum, a stejně je tomu tak i u doučování. Na každou hodinu nachystám online cvičení nebo pracovní list pro zpestření hodiny. Do svých jazykových lekcí zapojuji práci s písničkami, výuková videa a interaktivní cvičení a hry. Je pro mě důležité, aby byla hodina pestrá a zábavná, ale zároveň užitečná. Vždy se snažím vyhovět individuálním potřebám studenta.

Na dotazy a poptávky odpovídám ještě ten den, kdy mi napíšete.

Doučuji především online, ale po domluvě se nebráním ani prezenčnímu doučování žáků na prvním stupni základních škol v Brně u žáka doma s příplatkem na dopravu.

Cena doučování:
60 minut - pro 1. stupeň: 300 Kč (online)
60 minut: 400 Kč (online)
90 minut: 590 Kč (online)

Lesson types

Zkušební lekce

Free / 30 min
60 minutová lekce

400 Kč / 60 min
90 minutová lekce

550 Kč / 90 min
Doučování 1. stupeň ZŠ

300 Kč / 60 min
Doučování 2. stupeň ZŠ

350 Kč / 60 min

References (5)

+ add reference
PATRIK P.

PATRIK P.

20 lessons taught

Lindu vřele doporučuji.....Doučovala mou dceru z Francouzštiny a musím říct že se dcera velmi zlepšila .....žijeme ve Francii a jsem velmi rád že jsme si vybrali Lindu která neměla problém se zorientovat ve všem co má dcera potřebovala na příští rok doufáme v další spolupráci lepší doučovatelku si nemužete přát

Pavel K.

Pavel K.

12 lessons taught

Rozhodně bych doporučil . Proč ? Linda ma skutečně zájem to člověka naučit - "délka hodiny" byla vysloveně jen orientační , Věnovala se daleko déle a trpělivě všechno vysvětlila. Pokud byla potřeba nějaka domluva atd ... nikdy nebyl problém, což v této nelehké době bylo fakt klíčové ... Navíc jí bavit učit , vymýšlet postupy atd ... Pokud budou zase problémy s ČJ ,M/,... tak víme kam se obrátit :-) .

Žanet D.

Žanet D.

9 lessons taught

Lindu vřele doporučuji! Vždy dobře připravená, spolehlivá.

Jindřiška O.

Jindřiška O.

6 lessons taught

Děkujeme za pomoc s přípravou na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Slečnu můžeme jen doporučit. K výuce přistupovala zodpovědně, vše proběhlo včas a v pořádku.

Michaela N.

Michaela N.

1 lesson taught

Rozhodně doporučuji! Od té doby, co Linda začala mou dceru doučovat francouzštinu, češtinu a matematiku, se mé dceři ve škole výrazně zlepšily známky. Kromě toho ji škola díky Lindě začala neskutečně bavit a teď se chystá na jazykový certifikát z francouzštiny. Linda při hodinách vůbec nekouká na hodinky, hodina skončí, až je práce hotová, což jsme nesmírně ocenily, hlavně na začátku, když se dcera potřebovala rychle naučit na testy. Linda je velmi vstřícná a spolehlivá, s každou hodinou dcera cítila velký pokrok, který jí dodával motivaci. Děkujeme!

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Linda H.

Matematika poměr

Moc prosíme o postup a výsledek nevíme si rady. Děkuji