Karolína W.

Karolína W.

Responds within 48 hrs, to 90% of messages
90% 48 hr+
Accepts new students

Karolína W.

Accepts new students

Doučování hrou, s radostí a trpělivostí

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend

Description

Zdravím!

Jsem třiadvacetiletá studentka pedagogické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně. Jsem ve druhém ročníku oboru Učitelství pro 1. stupeň ZŠ a speciální pedagogika. K dětem mám velmi kladný vztah, při učení jsem trpělivá, snažím se doučovat formou hry, ale jsem také důsledná a pečlivá.

Mám zkušenosti s organizací dětských táborů a také s vedením individuálních sportovních lekcí v trampolínovém centru.

Věnuji se také přes 12 let hudebnímu oboru - především zpěv a klávesy. Není problém tedy začátečníkům vysvětlit i základy hraní na klávesy, či dávat hodiny zpěvu.

I když jsem zaměřením na první stupeň, nemám problém pomoci i druhému stupni, pokud to bude v mých silách. Mými předními předměty jsou anglický jazyk, matematika a český jazyk. Mám zkušenosti s žáky od první třídy, až po první ročník na střední škole. Zřídka pomáhám s přípravou na maturitu z anglického jazyka.

Cena se odvíjí od individuálních finančních možností jedinců. Tudíž se na ceně vždy nějak dohodneme. Co se týče času, domlouvám se s rodiči, nebo samotnými studenty týden, nebo pár dní dopředu.

Pokud je problém, mohu doučovat i přes doménu Skype, raději mám ale osobní setkání ve městě Ústí nad Labem, či v Chlumci.

Vrátila jsem se z půlročního pobytu v Chorvatsku, kde jsem se dorozumívala především anglicky, občas chorvatsky. Vyučovala jsem v angličtině žáky na prvním stupni, tudíž je mým hlavním cílem v anglickém jazyce děti rozmluvit a komunikovat.

Pokud budete mít zájem, nebo jakýkoli dotaz, neváhejte se na mě obrátit, budu Vám ráda k dispozici!

!!!MOMENTÁLNĚ NEPŘIBÍRÁM NOVÉ STUDENTY - PLNÁ KAPACITA!!!

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

pictures and certificates