Eliška G.

Eliška G.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr
Accepts new students

Eliška G.

Accepts new students

Nebojme se dělat chyby! Základem je mluvit. Rozmluvím Vás německy z pohodlí domova

  • 5/5 (rated by 1 student)
Price From 700 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Jmenuji se Eliška a více než deset let jsem pobývala a studovala v německy mluvících zemích. Po studiu na střední obchodní akademii v rakouském Gmündu jsem pokračovala překladatelským studiem na Universität Wien. Nyní žiji v Německu a němčina mě stále nepřestává bavit.

Při doučování se zaměřuji na odbourání strachu z mluvení, na průběžné opakování a na rozšiřování slovní zásoby hravou a hlavně praktickou formou. Vaše konverzace v němčině tak budete moci využívat v každodenním životě.

Jsem otevřená jakýmkoli individuálním požadavkům.

Těším se na spolupráci!

Lesson types

Standardní lekce

700 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Ivana N.

Ivana N.

1 lesson taught

Německy jsem se snažila učit přes 8 let ve škole. Díky Elišce mě jazyk baví a na každou hodinu se opravdu těším. Nemá problém s žádným mým požadavkem a setkám se vždy se vstřícným přístupem. Opravdu nemám, co bych hodinám s Eliškou vytkla.

František C.

František C.

1 lesson taught

Elišku veľmi doporučujem. Je strašne milá, flexibilná a pomohla mi rozhovoriť sa v nemčine. Používa skutočnú nemčinu, ktorú získala štúdijom v Rakúsku a životom v Nemecku. Mne bola moja naučená v škole na služobných cestách v zahraničí fakt na prd.

Renata T.

Renata T.

Unverified reference

Elišku můžu všemi deseti jen doporučit. Dala mi konečně systém jak se správně a hlavně efektivně učit a za vcelku krátkou dobu jsem konečně porozumněla němčině, nehledně na to, že nemám takový strach, díky lekcím, z mluvení. Perfektní ukázka, že Eliška němčina a celkově doučování opravdu rozumí.