Adéla S.

Adéla S.

Responds within 3 hrs, to 90% of messages
90% 3 hr

Adéla S.

Online lekce AJ

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, weekend
Description Lesson types References

Description

Hello :)
jmenuji se Adéla a jsem studentkou anglické filologie. Angličtinu doučuji již čtvrtým rokem a pracuji v jazykové škole Spěváček jako lektorka. Nabízím: konverzace, čtení a překlad článků, gramatická cvičení, lekce reálií, obohacování slovní zásoby o užitečná slova, fráze a idiomy, poslech, psaní, business English, přípravu na maturitu…, you name it! Don’t hesitate and let’s start with your English journey ☺️

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Eva P.

Eva P.

Unverified reference

S Adél se vídáme online. Domlouvání probíhá bez problémů, Adél je vstřícná a snaží se být maximálně flexibilní. Hodiny jsou zábavné, uteče to vždy jako voda. Adél je na každou hodinu připravena, vyhovuje mi však víc přirozená spontánní konverzace bez zadaného tématu, kterou jsme po mé prosbě bez problémů zařadily. Vřele doporučuju :)

Markéta Š.

Markéta Š.

Unverified reference

S Adél mám hodiny už od podzimu a jsem s ní velice spokojená. Připravenost na hodiny je vždy stoprocentní, přijde s nějakým zajímavým tématem, které probírané poté celou hodinu. Ale také svůj plán změní podle mojí potřeby (když chci něco vysvětlit). Taky mě přijde fajn, že je dost flexibilní. Vždy když ji napíšeš že ten den nemůžeš tak si okamžitě domluvíte nový termín. Předtím jsem měla angličtinu docela zhnusenou, ale s Adél jsem zase objevila krásy angličtiny.

Tereza R.

Tereza R.

Unverified reference

Hodiny angličtiny s Áďou nejsou nikdy nudné, při výuce využívá netradiční metody jako ukázky z filmů, poslech hudby, překlady písniček. Atmosféra výuky je uvolněná, nechybí smích a odlehčení. Naopak vyžaduje plnění zadaných úkolů. Na hodinu bývá vždy 100% připravena, včetně svých vlastních učebních pomůcek. Dává k dispozici zajímavé odkazy k výuce. Díky hodinám s ní jsem začala mít angličtinu ráda, baví mě a snažím se pracovat víc než ve škole. Terka :)