Daniel B. Verified identity

Daniel B.

Responds within 2 hrs, to 90% of messages
90% 2 hr
Verified identity
Accepts new students

Daniel B.

Accepts new students

Pohodové doučko z biologie a chemie včetně učebních materiálů od studenta 2. LF

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Ahoj! Právě jsi narazil na milovníka přírodních věd, zejména biologie a chemie. Jmenuji se Daniel, ale všichni mi říkají Danek :).

Mám velký vztah k biologii a chemii. Během studia na gymnáziu jsem dojížděl na Přírodovědeckou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, kde jsem v laboratoři růstových regulátorů pod vedením Prof. RNDr. Martina Fellnera, Ph.D. pracoval na tématu "Zapojení iontových kanálů ve fotomorfogenezi rostlin". Aktuálně jsem studentem 2. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Absolvoval jsem také kurz Biologie I a II pod záštitou Národního institutu pro další vzdělávání. Mezi mé koníčky patří létání s bezmotorovým větroněm a standardní/latinskoamerické tance.

Mám zkušenosti jak s doučováním spolužáků, které mě vždy velmi bavilo, tak i se studenty online. Rád poskytnu studijní materiály jak v biologii, tak v chemii.

Jsem pohodář, rád si s lidmi povídám a tak se vůbec nemusíte bát, že něco nechápete či neznáte. Rád to změním :).

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Bára Š.

Bára Š.

Unverified reference

Dan je moc prijemny a ochotny doucovatel. Poskytl mi velke mnozstvi studijnich materialu, diky kterym jsem byla schopna si sepsat maturitni temata z chemie. Cokoli mi nebylo jasne, tak Dan nemel problem vysvetlit a ikdyz mi pochopeni veci nekdy trvalo dele, Dan zustal trpelivy a nevzdal to se mnou. Na doucovani biologie jsme meli online hodiny, kdy Dan vysvetloval temata pomoci prezentaci a hlavne trefnych obrazku, takze jsem nemela problem se v ucivu orientovat. Co se tyce casovych moznosti, tak byl Dan vzdycky vstricny a prizpusobivy, takze nebyl problem se na hodinach domluvit. Je to fajn clovek, urcite doporucuji!

pictures and certificates

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Daniel B.

Roztoky

Zředíme-li 8 ml 40% NaOH (ρ1 = 1,43 g/cm3) na objem 117 ml, jakou hmotnostní koncentraci bude mít vzniklý roztok? (Výsledek zaokrouhlete na jedno desetinné místo).