Žaneta M.

Žaneta M.

Responds within 4 hrs, to 90% of messages
90% 4 hr
Accepts new students

Žaneta M.

Accepts new students

Konverzace v angličtině už nemusí být bubákem :)

  • 2 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References

Description

👋 Ahoj! Jsem mladá lektorka, která dělá individuální online lekce angličtiny zaměřené převážně na konverzaci. V mých lekcích se rozhodně nebudeš nudit a kromě dané látky ti také poradím, jak se vlastně vůbec cizí jazyk učit, dám spoustu tipů na materiály a probudím v tobě radost z učení se cizího jazyka. Chci ti ukázat, že učení nemusí být jen nudné biflování se věcí nazpaměť, ale taky zábava a něco, na co se můžeš ve svém hektickém dni i těšit.

👩🏻‍🎓 Lekce poskytuji už téměř tři roky a tak mám zkušenosti s desítkami studentů. Během lekcí tedy využívám nejen poznatků z praxe, ale také znalostí z vystudovaného vysokoškolského oboru Anglický jazyk pro manažerskou praxi na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Aktuální cena lekce za 60 minut výuky je momentálně 400,- Kč, ale nabízím i asynchronní výuku, kdy si můžeš ke vzdělávání sednout kdykoli jindy během daného týdne dle tvých časových možností.

💭 Každé doučování nabízím na míru dle potřeb studenta. Primárně se zaměřuji na konverzaci, takže velkou část hodiny mluvíš anglicky právě TY. Ráda se studenty vedu rozhovory na různá zajímavá témata, kde posléze poskytuji zpětnou vazbu a dle té se zaměříme na to, co je třeba "dopilovat". Ať už je to gramatika, slovosled, či třeba slovní zásoba. S přípravami na maturitu mám ale také zkušenosti.

⭐ Záleží také na individuální domluvě a na tom, s čím přesně chceš pomoci. Se studenty jsem neustále v kontaktu a dle potřeb upravujeme naše hodiny. Občas se stane, že student potřebuje pomoci s prezentací do školy, přípravou na zkoušku, či s vysvětlením učiva, které ve škole zcela nepochopil, a tak tomu přizpůsobím následující hodinu. Zábavná forma je při našich lekcích samozřejmostí.

💻 Výuku poskytuji online přes Skype. Na termínu se lze domluvit individuálně.

See you at the lesson! ♡

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 60 min

References (5)

+ add reference
Jan G.

Jan G.

1 lesson taught

S Žanetou se učím již několik měsíců a lekce hodnotím velmi pozitivně. Nejen, že jsem si ujasnil nějaká pravidla gramatiky, se kterými jsem měl problém, ale také jsem díky tomu schopný komunikovat více plynule, což byl můj cíl. Lekce rád doporučuji, protože jsou dělané opravdu na míru za fajn cenu 🙂.

Monika Č.

Monika Č.

1 lesson taught

Před půl rokem jsem hledala soukromé doučování angličtiny, protože jsem kvůli práci potřebovala zlepšit svoji úroveň. Hledala jsem člověka,který by mi dělal lekce na míru. A jsem moc ráda,že jsem našla Žanetu,protože mi přesně takové lekce připravuje. Každá lekce je dopředu připravena,tak jak potřebuji. Díky tomu se posouvám dopředu a cítím se jistější. Děkuji za skvělé doučování a určitě doporučuji její hodiny všem,kteří hledají doučování na míru :)

Tutor's answer:

Moniko, moc Vám děkuji za milou referenci a jsem moc ráda, že jste s mými hodinami spokojena! :)

Petr K.

Petr K.

Unverified reference

Po dlouhé době a mnohých odzkoušených lektorech jsem potkal Žanetu, se kterou se učím už půl roku a jsem velice spokojený. Žanetin přístup je profesionální a kamarádský zároveň. Každou hodinu připravuje předem a výuka je tak poměrně individuální. Je obdivuhodné, jak dokáže zkombinovat gramatiku, slovíčka, konverzaci i opakování z předešlých hodin a to vše navíc přizpůsobit vašim potřebám. Výuka se Žanetou je zábavná a především má smysl a výsledky. Rozhodně doporučuji. :-)

Tutor's answer:

Péťo, moc děkuji za příjemnou referenci. Jsem ráda, že jsi spokojený a že pociťuješ výsledky! :)

Sára D.

Sára D.

Unverified reference

Před vstupem do maturitního ročníku jsem hledala někoho, kdo by mi pomohl se pořádně rozmluvit a ujasnit si některá témata gramatiky. Žanet je velmi vstřícná, tolerantní a trpělivá a každá hodina je postavena přímo mým potřebám. S Žanet se doučuji již přes tři měsíce a v konverzaci, která byla největším bubákem, se cítím o dost jistější. Velké pokroky vnímám i ve všech ostatních oblastech jazyka. Doučování můžu jedině doporučit:))!!

Tutor's answer:

Sári, děkuji Ti za milou recenzi. Udělala jsi opravdu velké pokroky a věřím, že naše spolupráce bude ve stejném duchu dále pokračovat. :)

Lucie V.

Lucie V.

Unverified reference

S Žanet se už půl roku učím angličtinu a vidím obrovské pokroky! Na každou hodinu se moc těším, protože vím, že se naučím nové věci, ale také, že se pobavíme a užijeme si to. Díky moc :-) doporučuji všemi 10

Tutor's answer:

Luci, moc děkuji za milou referenci. Věřím v další dlouhodobou spolupráci! :)