Ivana P.

RNDr. Ivana P.

Responds within 15 hrs, to 100% of messages
100% 15 hr
Accepts new students

Ivana P.

Accepts new students

Doučování matematiky (biologie) v Praze

Price From 380 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Answered questions

Description

Jsem učitelka s aprobací matematika - biologie pro 2. stupeň ZŠ a SŠ, praxe v oboru 23 let. Mám zkušenosti s doučováním malých i velkých, děti od 5. třídy až po vysokoškoláky. VŠ nyní jen omezeně, záleží na učivu. Připravím žáky na přijímací zkoušky, k maturitě státní i školní.

Lesson types

Standardní lekce

380 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Anna S.

Anna S.

Unverified reference

Paní učitelky přístup se mi velmi líbil. Přizpůsobovala se mým potřebám a vždy se snažila, abych všemu porozuměla a hodiny byly skutečně přínosné. Dostala jsem se na obě gymnázia. Určitě doporučuji, ještě jednou moc děkuji a v případě potřeby se na paní učitelku ještě obrátím!

Jana B.

Jana B.

Unverified reference

Chtěla bych moc poděkovat paní Ivaně za perfektní přípravu dcery na přijímací zkoušky na SŠ, které úspěšně díky ní zvládla. Paní Ivana je moc milá, dokáže vše skvěle vysvětlit tak, aby to dítě pochopilo, je velice flexibilní co se týče případné online výuky, což jsme velmi využili v případě nemoci. Určitě do budoucna využijeme také pro syna. Paní Ivanu vřele můžu doporučit. Děkujeme!

Tutor's answer:

Moc děkuji za hodnocení, Peteriová

Answered questions (4)

This tutor has helped to answer these study questions

Ivana P.

Rychlá pomoc

Povrch hranolu a jehlan

Ivana P.

Rovnice

Dobrý den. Pomůže mi prosím někdo s tímto příkladem.

Ivana P.

Algebraické funkce

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o pomoc s pár příklady na algebraické funkce? U prvních dvou příkladů si nevím rady s tím, jak to bude s absolutní hodnotou. U třetího příkladu mám problém s rovnicemi a nerovnicemi. U čtvrtého nevím, jak vypočítat soustavu tří rovnic o třech neznámých, aby mně…