Markéta B.

Markéta B.

Responds within 2 hrs, to 60% of messages
60% 2 hr
Accepts new students

Markéta B.

Accepts new students

Anglicky efektivně a bez stresu!

Price From 450 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Blogs

Description

Chcete si být jistější v anglické konverzaci a gramatice? Společně odstraníme bariéry, které Vám dosud dělali v angličtině problém. Při výuce využívám moderního a zábavného způsobu výuky a individuálního přístupu pro zkvalitnění průběhu lekcí.

Mé vzdělání:

- lektorka s Cambridge certifikací C1
- dva roky studia anglické literatury
- vystudovaný mezinárodní obchod
- studium MBA v angličtině
- 7 let praxe doučování anglického jazyka

Těším se na naši spolupráci!

Lesson types

Standartní lekce

450 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Radek M.

Radek M.

Unverified reference

Děkuji Markétě za skvělé lekce angličtiny. Navíc, mi po čase doporučila online lekce s rodilým mluvčím, abych se rozmluvil a to za super příznivých podmínek. Kombinace tebe na gramatiku a praxe formou konverzace mě posouvají ve znalosti a hlavně schopnosti komunikace v angličtině neuvěřitelně rychle. Konečně se už nebojím mluvit (i když zatím jen jednoduše). Mít na druhé straně země skoro lektorkou/ "kamarádku", bavit se o jejich zvycích, kultuře a cítit se jednou nohou v exotice mě prostě baví. Děkuji tobě i Liene za hodiny angličtiny plné zajímavostí a inspirace.

Blogs (1)

(Ne)Vzdělávání

Když řeknete moje jméno učitelům z mých předešlých škol, tak většina protočí očima. Nedostanete takovou tu přehnaně úsměvnou odpověď, kde si na mne vzpomenou, jako na toho skvělého studenta s…