Adriena D.

Adriena D.

Responds within 2 hrs, to 71% of messages
71% 2 hr

Description

Je mi 18 a studuji v septimě (3. ročníku) všeobecného gymnázia. Baví mě hlavně předměty, kde se dá pochopit nějaký princip (jazyky, matematika), a vždycky mi přijde velká škoda, když se někdo učí matematické a fyzikální vzorce nazpaměť. Z vlastní zkušenosti ale vím, že učitelé často považují za ztrátu času látku pořádně vysvětlit nebo se spokojí s tím, že ji pochopilo pár jedničkářů a se zbytkem třídy nemají trpělivost. Proto bych ráda pomohla každému, kdo bude mít zájem! Spolužáky ve škole doučuji běžně. Také s menšími dětmi jsem zvyklá jednat spíš jako s kamarády než jako učitel se žákem a látku budu samozřejmě podávat pro ně srozumitelnou formou.

Mám ráda hlavně jazyky (cizí, ale i nepříliš oblíbenou češtinu) a matematiku. Důkladné vysvětlení je samozřejmě potřeba také u fyziky nebo chemie. I u předmětů jako dějepis, zeměpis nebo občanská výchova se ale dají najít souvislosti a látka může být velmi zajímavá, pokud se nepodává jako nudný výklad.

Nabízím vysvětlení konkrétní látky, se kterou máte problémy, ale také například společné projití cvičných testů na přijímačky.

Co se týče jazyků, ovládám angličtinu a němčinu a mám také základy latiny. (V angličtině mám oficiální certifikát FCE - úroveň B2 - a v dubnu budu skládat zkoušku CAE - úroveň C1. V němčině mám certifikát úrovně B2 od jazykové školy DID Deutsch-Institut, se kterou jsem v roce 2019 absolvovala jazykový kurz v Německu). Doučování můžeme pojmout jako vysvětlení gramatiky, zopakování konkrétního tematického okruhu, čistě jako konverzaci (jen v latině bych si na ni netroufla;-)) nebo jako kombinaci všeho.

Při doučování online můžeme použít přímo video místnost Doučuji.eu, Skype, Google Meet, Zoom nebo jinou platformu, která Vám vyhovuje. Druhá možnost je, že dorazím přímo k Vám domů nebo se můžeme setkat například v kavárně nebo knihovně.

Ráda Vám zodpovím jakékoli dotazy ohledně doučování a budu se těšit na případnou domluvu.

pictures and certificates