Magdaléna N.

Magdaléna N.

Responds within 1 hr, to 80% of messages
80% 1 hr
Accepts new students

Magdaléna N.

Accepts new students

Doučování v Jirkově, Chomutově či online

  • 1 lesson taught
  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Zdravím, před několika měsíci jsem začala učit na základní škole angličtinu, do toho doučuji jak osobně tak i online. Nevěnuji se ale pouze pedagogice, ale i také andragogice. Ráda učím všechny věkové kategorie.
Ráda budu doučovat angličtinu, češtinu, dějepis, společenské vědy - psychologii, filosofii a sociologii a celkově ráda pomůžu s přípravou a doučováním dětí ze všech předmětů pro první stupeň základní školy.
Ráda vás také připravím na maturitu z angličtiny a ze společenských věd!

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 60 min

References (4)

+ add reference
Andrii T.

Andrii T.

Unverified reference

Měl jsem několik hodin češtiny se slečnou Magdalénou a musím říct že kvalita je opravdu nadprůměrná. I když nejsem milovník studia jazyků, hodiny byli pro mě velmi zajímavé a příjemné. Zejména oceňuji způsob vysvětlení materiálu a přátelskou atmosféru. Zatím pouze začínáme spolupracovat a díky přístupu slečny Magdalény jsem nadšený pokračovat dál.

Jan P.

Jan P.

Unverified reference

Slečna Magdalénka, mi doučuje dcerku Aj 6.ZŠ. Vždy připravená a hlavně trpělivá. Vše vysvětlí, že dítě pochopí. I dcera, říká, že jí hodiny pomáhají 👍

Robert S.

Robert S.

Unverified reference

Se Slečnou Magdalénou jsem měl několik hodin kde mě doučovala angličtinu. Lepší učitelku jsem si přát nemohl, protože hodiny jsou velice příjemné a dobře zpracované. Už po první lekci jsem cítil, že to má smysl a někam to směřuje. To jsem na angličtinu opravdový antitalent. Ten kdo rozhodne pro tuto slečnu jako pro svojí učitelku, tak určitě neprohloupí a má jistotu, že se naučí něco nového a nebo připraví pro testy, kterého čekají.

Jan “.

Jan “.

Unverified reference

Slečna Magdaléna mě doučuje společenské vědy, musím říci, že jsem s doučovatelkou maximálně spokojený, přizpůsobí se danému tématu co potřebuji a její doučovací časy jsou flexibilní natolik, aby vyhovovaly každému.