Filip J.

Filip J.

Responds within 1 hr, to 67% of messages
67% 1 hr
Accepts new students

Filip J.

Accepts new students

Japonština kvalitně, zábavně a pohodlně online 便利で優しい日本語で未来を

  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Ahoj! Jsem Filip a jsem absoloventem programu Japanistika na Masarykově univerzitě. Jsem držitelem oficiálního certifikátu o znalosti japonského jazyka JLPT na úrovni N3. Připravuji se na N2 a N1. Moje reálná úroveň japonštiny je spíš blíže stupni N2. Nabízím kvalitní výuku japonštiny pro úplné začátečníky i pro pokročilé primárně online nebo případně osobně po předchozí domluvě. Japonštině se věnuji již od roku 2015 a mám spoustu zkušeností, které mi umožní učit Vás japonštinu efektivně a hlavně zábavně. Chystám se pokračovat na magisterské studium, takže věřím, že i do budoucna ještě vylepším svůj výkladový aparát.

Důvodů, proč si vybrat zrovna mě na studium japonštiny je hned několik. Jako první lze uvést to, že pro ty z Vás, kteří se chystáte na Japanistiku na MUNI do Brna poskytnu cenné rady, jak uspět v prvních semestrech, perfektně Vás připravím na nadcházející studium a také se podělím o to, co od Vás vyučující budou očekávat. Dalším důvodem, který činí mou výuku jedinečnou je nezapomenutelná zkušenost s reprezentací ČR v Japonsku v rámci pěveckého sborového turné. Takže pokud byste chtěli i nějaký kulturní insight z japonského hudebního průmyslu, můžeme se domluvit. V neposlední řadě mám také pro pokročilejší zájemce možnost učit japonštinu používanou v byznys prostředí a ve firmách.

Moje zaměření: japonský jazyk, obchodní japonština, japonské dějiny, japonský herní a hudební průmysl

Výuka bude primárně zaměřena samozřejmě na jazyk, tj. gramatiku a lexikum. Výuka bude koncipována tak, aby Vás co nejvíc bavila a užívala příklady z praxe a kultury pro obohacení znalostí jazyka či lexika. Pokud byste měli zájem, můžu naše hodiny rozšířit i o další výklad související s Japonskem. Při výuce se budu řídit Vaším tempem. Pokud Vás zaujala moje nabídka, ozvěte se mi a domluvíme si první hodinu. :) 一生懸命に頑張りましょう!

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min