Maria U.

Maria U.

Responds within 14 hrs, to 80% of messages
80% 14 hr
Accepts new students

Maria U.

Accepts new students

English A1-C1 for kids and adults! Fast and efficient lectures with a lot of fun!

  • Offers online lessons
  • From  450 Kč/hr
  • Preferred times: evenings, weekend
Price From 450 Kč/hr
Preferred times: evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Zdravím!

Jmenuji se Maria a ráda Vám pomohu s výukou angličtiny! Potřebujete si procvičit konverzaci nebo gramatiku? Není to problém! Uděláme to společně a navíc zábavně! Pokud se snažíte získat jistotu v angličtině, jste na správném místě!

Povím Vám něco o sobě. Jsem molekulární bioložka s doktorátem v biofyzice. Mám úroveň C1 v angličtině a také v češtině. Jsem rodilou mluvčí ruštiny a ukrajinštiny.

Budu se těšit na spolupráci s vámi!

S pozdravem,

Maria

Hello everyone!

My name is Maria, and I would love to be your English teacher! I specialize in science, with a background in biology, and I have extensive experience in professional English communication. I can teach both children and adults, helping to improve your speaking and writing skills. And, most importantly, I guarantee that you will never get bored during our lessons!

Looking forward to working with you!

Best regards,

Maria

Lesson types

Standardní lekce

450 Kč / 55 min

References (1)

+ add reference
Andrea K.

Andrea K.

Unverified reference

Měla jsem vždy problém s učením anglického jazyka a škola mě nedokázala posunout na vyšší úroveň. Ale od té doby, co jsem začala spolupracovat s Marií (10 měsíců) jsem se rozmluvila a konečně cítím, že se má angličtina zlepšuje. Lekce jsou založeny na individuálním přístupu a velmi oceňuji, že před každou lekcí dostáváte domácí úkoly. Určitě doporučuji :)