Kristýna K.

Kristýna K.

Responds within 1 hr, to 83% of messages
83% 1 hr
Accepts new students

Kristýna K.

Accepts new students
  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Tutoring subjects:
Description Lesson types References Answered questions

Description

! JELIKOŽ SE MI DOUCUJI.EU BOHUZEL NEVYPLÁCÍ OPAKOVANĚ AKTIVOVAT, V PŘÍPADĚ ZÁJMU MĚ PROSÍM KONTAKTUJTE PŘÍMO PŘES DIRECT NA FB!

Jazykům se věnuji od malička, a již v 17 letech jsem úspěšně připravila mladou slečnu k přijímačkám na gymnázium zaměřené na výuku v angličtině. Mám tedy mnohaletou zkušenost. Doučování mě baví a mám radost, když mohu pomoci, a vidím pokroky studentů. Doučuji jak školáky, tak ostatní studenty, kteří potřebují angličtinu k práci, nebo se jen tak rozmluvit.

Jsem rodilá mluvčí češtiny, angličtinářka úrovně C1 (CAE certifikát 2016). Angličtinu používám denně doma i v práci.

Preferuji výuku ONLINE - dojíždění je pro mě dalším časem navíc, a pro Vás to bohužel znamená navýšení ceny za lekci. Cena za výuku se odvíjí od četnosti hodin týdně, individuálních a skupinových lekcích. Základní sazba je 300/h.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min

References (3)

+ add reference
Sara C.

Sara C.

Unverified reference

Díky Kristýně jsem se připravila na závěrečné zkoušky. Je to trpělivá osoba, která vyhovuje požadavkům studenta a přizpůsobuje tím hodinu. Během pár hodin jsem pochopila problematiku, se kterou jsem měla problémy celý ročník

Jiří V.

Jiří V.

Unverified reference

Zatím jsem měl s lektorkou pouze jednu hodinu, vyhovuje mi, že má všechno předem přichystané a že všechno dovede srozumitelně vysvětlit i s příklady. Plánuji pokračovat. Online vyuka mi nevadí, naopak oceňuji to, že ji dovede nachystat tak, aby to nebyla “otrava”. Pokud váháte, tuto lektorku doporučuji.

Yahya T.

Yahya T.

Unverified reference

Kristýnu znám osobně připravovala mě na opravné zkoušky z angličtiny, když jsem končila střední. Pomohla mi i s nedostatky v češtině, zkrátka v čem mohla - pomohla a došly jsme společně ke zdárnému konci.

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Kristýna K.

ČJ - Slohová práce

Dobrý den, rád bych touto cestou našel někoho, kdo by za mě napsal slohovou práci na některé z těchto 4 témat, které jsou k vidění dole na obrázku, rozsah slohové práce by měl být 250 slov, samozřejmě je tam tolerance 50 slov. Na finanční odměně se určitě domluvíme :) Pokud umíte psát slohové…