Lucie F. Verified identity

Lucie F.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 hr+
Verified identity
Accepts new students
Free trial lesson

Lucie F.

Accepts new students
Free trial lesson

Online lekce čínštiny, které Vás budou bavit 💮

  • Offers online lessons
  • From  550 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday
Price From 550 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday
Tutoring subjects:

Description

大家好 ‎!💮
Chtěli byste mluvit čínsky, ale děsí vás tóny? Líbí se vám čínské znaky, ale máte pocit, že vypadají jako rozsypaný čaj🌱? Máte již dobré základy, ale bojíte se otevřít pusu?

Vyzkoušejte si lekce se mnou!

Jmenuji se Lucie 👩‍🏫 a jsem nadšenou lektorkou čínštiny s mnohaletou zkušeností. Nejraději učím čínštinu na cesty✈️ a obchodní čínštinu 💼. Zavzpomínám si v nich na cesty po Číně, práci pro leteckou společnost Hainan Airlines i na provázení čínských delegací. Nejčastěji učím začátečníky, nebo studenty, kteří si ještě nejsou tolik jisti. Moc mě baví je podporovat v jejich motivaci.

Díky mým lekcím se čínštinou obklopíte, zažijete Čínu v lekcích a budete se učit s radostí .

Momentálně žiji v Madridu 🇪🇸 a mohu vyučovat pouze on-line.

Pro více informací napište a zarezervujte si svou lekci!
学得开心

⭐Hodnocení studentů⭐
⭐ Zuzka S.: Od online lekcí jsem neočekávala moc, vlastně jsem se jich poměrně dost bála a zvolila je jen proto, že mi prezenční výuka časově nevycházela. Lucka mě naprosto nadchla a předčila má očekávání ve všech směrech. Na každé hodině září nadšením, které je nakažlivé, a udržuje dobrou atmosféru. Vhodně kombinuje v rámci hodiny různé typy aktivit, díky čemuž je snadné udržet pozornost a hodiny mě baví. Od samého začátku nás vyzývá k trénování výslovnosti, i s naší velmi omezenou slovní zásobou začátečníků nám dokáže vytvořit příležitost ke kratinkému rozhovoru k procvičení. Ač obvykle nerada mluvím ve skupině, na lekcích se cítím velmi příjemně, a vlastně mluvím ráda, aniž bych se bála, že udělám chybu. Takže i když jsem někdy tak unavená, že bych nejraději vynechala, mé těšení se je silnější, vždy se překonám a na konci lekce mám skvělý pocit, jak jsem zase pokročila. To vše korunováno dobrou náladou.

⭐ Matěj V.:Jak jsem výše zmiňoval, oceňuji že jste energická a plná života. Promítá se do to vyučování a je to povzbuzující. Lekce jsou systematické i srozumitelné.

⭐ Jana M..: Dlouho jsem se chtěla učit čínsky, ale bála jsem se přílišné náročnosti jazyka. Na tomto kurzu mi díky přátelskému a pozitivnímu přístupu a příjemnému tempu výuky začala čínština rychle připadat jako něco, co se dá zvládnout.

⭐ Alexandr J.: Děkuji za příjemné prostředí pro studium, styl i tempo, kterým učíte, je vidět, že se snažíte hodně studenty pozitivně motivovat, což oceňuji.

⭐ Miroslav N.: Výborná lektorka, dobrá metodika, dobrá motivace, žádný stres, přiměřené tempo, pestrost učebních materiálů.

⭐ Naďa N.: Skvělá lektorka a skvělá výuka. Jsem naprosto spokojená. Miluji Vaše prezentace. Je super, že jsou z učebnice vypíchnuté ty nejdůležitější věci a k tomu i další podklady. Za skvělou motivaci považuji zajímavosti, které vkládáte do classroom, a tím spojujete studenta nejen s čínštinou, ale i s děním v Číně.

⭐ Marie N.: Hodiny probíhají svižně. Hezky a jednoduše látku vysvětlujete. Mám ráda vysvětlování na příkladech a těch máte vždy hodně, takže super hodiny.






Lesson types

Zkušební lekce

Pro nove studenty nabízím úvodní lekci zdarma. Na lekci se seznámíme a ukáží Vám styl sve výuky. Nekupujte pandu v pytli!

Free / 30 min
Standardní lekce

550 Kč / 55 min