Petra R.

Petra R.

Responds within 1 hr, to 100% of messages
100% 1 hr
Accepts new students

Petra R.

Accepts new students

Progress and fun with English and Czech for foreigners

  • Offers online lessons
  • From  550 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings
Price From 550 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Vyučuji AJ a také ČJ pro cizince.

Složila jsem všeobecnou státní zkoušku z AJ - úroveň C1. Pracuji pro jazykovou školu Presto, předtím Fishnet, Hello. Vystudovala jsem VŠB ekonomickou fakultu. Absolvovala jsem semestr studia managementu na Bradford University v Anglii a roční studium Psychologického poradenství na Belfast Bible College v Severním Irsku.
Od té doby jsem v denním kontaktu s anglicky mluvícími cizinci. Zajímám se o vzdělávání a koučink.

Vyučuji online i osobně v Ostravě, ve firmách nebo soukromé studenty. Vyučuji dospělé , teenagery i děti. Vytvářím kurzy na míru podle potřeb a přání klienta. Učím zábavnou formou zaměřenou na reálný jazyk a konverzaci s používáním široké slovní zásoby a dobré gramatiky. V hodinách angličtiny většinou mluvíme jen anglicky. U začátečníků to kombinuji podle potřeb s tím, že se snažíme čistě do angličtiny přejít co nejdříve. Mí studenti oceňují mé napojení a energii. Lekce jim rychle utečou. Nebojí se mluvit a vidí svůj progres.

Mám praxi z business prostředí, psychologie, práva, církevní terminologie. Mám zkušenost s překlady dokumentů EU a tlumočení.

První lekce je zdarma. Popovídáme si, co potřebujete a co vám sedí a můžeme se domluvit na pokračování.

I teach English and Czech for Foreginers. I am a Czech native speaker. I completed a General State Exam in English - C1 level in 1994. I taught both adults and kids at the language school Fishnet and Hello and at the moment I have been teaching at the language Presto. I studied economy at the Technical University of Ostrava. I completed a Management Course at Bradford University in UK and a year programme of Psychological Counselling in Belfast Bible Colleg in Northern Ireland. Since that I have been in daily contact with English speakers. I am interested in education and coaching.

I teach online or personally in Ostrava. I teach private students and also in companies. I have experience with teaching adults, teenagers or children. I use individual approach to all my clients according to their needs and preference. I focus on a contemporary language and conversation and can prepare you for your exams, too.I encourage my students to use a wide vocabulary and a good grammar in our conversation. We stick to English in english lessons. My students say the lessons are fun and pass so fast! They appreciate my empathy and energy and are not afraid to talk. I look forward to every lesson with them.

I have experience from business, psychological, legal and church environment. I have experience with translations and interpreting.

Trial lesson is for free. We can talk about your needs and preferences and agree on collaboration.

Lesson types

Standardní lekce

550 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Jindrich P.

Jindrich P.

Unverified reference

S hodinami jsem velmi spokojen, jsem věčný student:-), mám již za několik let již nekolikátého vyučujícího, ale tady mne to opravdu začalo bavil a opět jsem získal motivaci se opravdu někam posunout. Na lekce je paní lektorka vždy precizně a hlavně zábavně připravena a samotná výuka je mi šitá na míru. Doporučuji!

Jana S.

Jana S.

Unverified reference

S hodinami angličtiny s Petrou jsem velmi spokojena. I když jsem ještě na začátku, tak vidím posun v anglickém jazyce. Petra má individuální přístup, zpestřuje výuku poslechem, písničkami, četbou, ale hlavně spolu mluvíme anglicky. Petra si vede poznámky a dokáže odhadnout mé slabiny, popřípadě se ptá, jestli jsem to již někdy slyšela. Vše se mnou předem zkonzultovala (úroveň angličtiny na kterou bych se za jaké období chtěla dostat a jaká je moje motivace) a na základě toho připravuje další lekce, abychom co nejefektivněji spolu udělaly pokrok v anglickém jazyce. Nejen, že lektorka dokáže skvěle vést lekci, dává i tipy a rady, jak se mohu sama vzdělávat v AJ, včetně domácích úkolů :-). 100% doporučuji. Jana

pictures and certificates