Julie K.

Julie K.

Responds within 15 hrs, to 90% of messages
90% 15 hr
Accepts new students
Free trial lesson
Description Lesson types References Answered questions

Description

Dobrý den, vystudovala jsem francouzštinu a italštinu na Univerzitě Palackého v Olomouci (Bc) a aktuálně pokračuji na žurnalistice (Mgr) a portugalštině (Bc). Absolvovala jsem několik krátkodobých pobytů ve Francii, Švýcarsku, Itálii i Anglii a své znalosti a zkušenosti ráda předávám dál. Pokud se tedy zajímáte (nebo nezajímáte, ale potřebujete ho znát) o jeden z těchto krásných jazyků, určitě mě neváhejte kontaktovat. 🇫🇷🇮🇹🇬🇧

Nabízím výuku francouzštiny, italštiny nebo angličtiny a to od úplných základů. Učím a doučuji už přes pět let, během výuky je pro mě nejdůležitější pochopit studentovy motivace a tomu poté vše přizpůsobit. Ke každému studentovi přistupuji individuálně a snažím se nakombinovat mu učební metody tak, aby mu to co nejvíce usnadňovalo práci v učení. Používám kombinaci pedagogických a autentických zdrojů a snažím se dělat výuku zajímavou. Dávám k dispozici různé učební moduly, hry, videa a cvičení, opravuji psané texty.

Nabízím jak systematickou a dlouhodobou výuku jazyka, tak i krátkodobé kurzy o 10-15 lekcích, které Vám poskytnou základní znalost jazyka. Je možné přihlásit se i ve skupince. Připravuji také na maturity a na zkoušky.

Těším se na spolupráci ☺️
Julie

Lesson types

Zkušební lekce

Free / 15 min
Standardní lekce

400 Kč / 60 min

References (4)

+ add reference
Zuzana R.

Zuzana R.

1 lesson taught

Julie je skvělá učitelka, která pracuje tak aby vás co nejvíce posunula podle vašich potřeb. Je neskutečně flexibilní takže se není třeba bát že byste se na hodině nedomluvili a je moc moc sympatická a příjemná. Mě právě připravila na zkoušky na B1 a zvládla jsem je takže jdou jasně vidět i výsledky😊❤️

Tutor's answer:

❤️❤️❤️

Nicole B.

Nicole B.

Unverified reference

U paní Julie absolvuji on-line hodiny francouzštiny. Hodina je vždy skvěle připravená, různorodá se zaměřením na gramatiku, poslech, mluvení i čtení. Velký bonus je pak časová flexibilita a další materiály a úkoly, které paní Julie posílá i mimo vymezenou hodinu. Paní Julie je moc milá, trpělivá a pečlivá a já cítím, že dělám pokroky. Na hodinu se vždy moc těším. Mohu jen doporučit.

Tutor's answer:

Děkuji!❤️

Anna V.

Anna V.

Unverified reference

Můžu jenom doporučit! Hodiny jsou zábavné, pestré a originální. Julie je časově velmi flexibilní, což taky velmi oceňuji! A opravdu mám pocit, že se díky jejím hodinám v jazyce posunuji :)

Tutor's answer:

Děkuji🙏🏻💕

Jana B.

Jana B.

Unverified reference

Velká spokojenost! Lekce jsou různorodé, zábavné, paní Julie je moc milá, trpělivá a hlavně opravdu jazyk umí + ví, jak naučit. Dostávám spoustu úkolů, díky kterých se učím. Cena více než skvělá. Moc doporučuji!

Tutor's answer:

Děkuji moc!☀️

Answered questions (1)

This tutor has helped to answer these study questions

Julie K.

salonové vs salónové vs salonní ? co je správně?

Potřeboval bych poradit, chci-li napsat " salo.... masáže", jak to bude gramaticky správně, osobně bych zvolil salónové, ale nejsem si jistý. DĚKUJI