Karolína P.

Karolína P.

Responds within 16 hrs, to 75% of messages
75% 16 hr
Accepts new students

Karolína P.

Accepts new students

Doučování češtiny a angličtiny s výsledky

  • Offers online lessons
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description References

Description

Jsem studentka čtyřletého gymnázia v Praze. Jsem trpělivá, milá a mám ráda děti. Ve škole mě vždy nejvíce bavila čeština a angličtina, a proto bych vám ráda nabídla doučování z těchto dvou předmětům.

Mohu nabídnout doučování angličtiny ze základní školy, jak pro začátečníky tak i pro pokročilé. Můžeme procvičovat látku probíranou ve škole, gramatiku, slovní zásobu, konverzaci nebo mohu pomoct s domácími úkoly, je to jen na vás.

Z českého jazyka můžeme procvičovat látku probíranou ve škole, pomoct s domácími úkoly nebo probrat nějakou problematickou látku. Také mohu nabídnout přípravu na přijímací zkoušky z češtiny z 5. nebo 7. třídy formou vyplňování úloh z cermat testů.

Jedna lekce má 60 minut. Upřednostňuji spíše doučování online přes Google meet popř. Zoom, v odpoledních hodinách. Kdyby nebyl čas přes týden, můžeme se domluvit na víkend. Kdyby vám nevyhovovalo doučování online můžeme se sejít u vás doma, v kavárně nebo v knihovně, ale tady bych vás musela poprosit, jestli by to mohlo být v okolí Budějovické, na Praze 4 nebo Praze 5.

Ceník: 1 lekce = 60 minut
Online doučování: 250kč
Doučování osobně: 300kč
(Pozn.: Pokud by jste měli zájem o doučování online, doporučuji aby 1. lekce proběhla osobně někde v kavárně. Jen pokud s tím nebudete mít problém.)

References (1)

+ add reference
Kristina Č.

Kristina Č.

Unverified reference

Karolína je skvělá, výborně připravila dceru na přijímací zkoušky na osmileté gymnázium. Děkuji moc