Marek C.

Marek C.

Marek C.

Chemik, absolvent VŠCHT, od kterého to pochopíš

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: midday, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: midday, weekend
Tutoring subjects:

Description

Jsem absolvent VŠCHT oboru organická chemie, nyní jako PhD. student pracuji ve výzkumu na akademii věd a ve volném čase doučuji chemii.

Je mi 25 let, hraju na kytaru, rád sportuju, hraju volejbal a mám rád psy.

Doučování preferuji osobně, jelikož problémy se přes skype neřeší nejlíp. Přes týden mohu odpoledne, o víkendech jsem flexibilní. Doučuji středoškolskou chemii, a nebo vysokoškolskou organickou chemii.

Jak jsem se k tomuto dostal? V roce 2016 jsem odmaturoval na gymnáziu, a má další cesta byla jasná. Vždycky mě bavily přírodní vědy, zejména matematika, fyzika ale především chemie. Tu jsem se taky vydal studovat na VŠCHT. Specializuji se na organickou chemii, která má v mém srdci zvláštní místo, protože již od roku 2018 pracuji v laboratoři. Během studia jsem strávil rok ve Francii na Burgundské univerzitě v Dijonu ve Francii.

Po ukončení studia na VŠCHT jsem ovšem chtěl pokračovat ve studiu chemie, a proto jsem začal svůj doktorát na ÚOCHB na Akademii věd. Jako doktorand učím v posluchačských laboratořích studenty, pomáhám mladším studentům se svými bakalářskými nebo magisterskými projekty a (doufám že úspěšně) předávám své znalosti dál.

Chemie je přírodní věda, a ta není náhodná. Když ji pochopíš, je i jednoduchá. Jestli ji chceš pochopit, neváhej napsat ;)

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min