Timur I.

Timur I.

Responds within 6 hrs, to 100% of messages
100% 6 hr
Accepts new students

Timur I.

Accepts new students

Konverzace v angličtině s rodilým mluvčím online

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Jmenuji se Timur, je mi 19 let a od dvou let (od školky) jsem navštěvoval školy v anglickém jazyce. Jsem držitelem několika Cambridge certifikátů. Anglicky hovořím jako rodilý mluvčí. Pracuji v mezinárodním prostředí a i v zaměstnání primárně komunikuji v anglickém jazyce. Narodil jsem se v Čechách a česky také hovořím jako rodilý mluvčí.

Dokázat se plynule domluvit anglicky je v dnešní době velmi důležité. Přesto, že gramatika je velice důležitá a učí se ve škole, stejně tak důležité je, se dokázat plynule domluvit. Je to v dnešní době v podstatě základ a je to automaticky očekáváno (v práci, či na dovolené, atd.). Mým cílem je, Vás naučit komunikovat anglicky plynule a bez problémů.

Učím tak, že s Vámi během naší hodinové lekce naváži různé druhy konverzace dle Vaší úrovně angličtiny. Postupně budeme úrovně zvyšovat. Zadávám zábavné studijní materiály (články, krátké příběhy, videa, díly seriálů, filmy, či dokonce i poezii), o kterých si poté budeme povídat. Učím i děti, takže nemusíte mít obavy, že moje lekce budou moc obtížné. Vše záleží na Vaší momentální úrovni angličtiny a věku.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min