Monika K.

Monika K.

Responds within 3 hrs, to 75% of messages
75% 3 hr
Accepts new students

Monika K.

Accepts new students

Matematika-příprava na přijímací zkoušky a ANGLIČTINA

  • Offers online lessons
  • From  650 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 650 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates

Description

Jmenuji se Monika Kaya a mám za sebou dlouholetou kariéru v oblasti výuky matematiky na středních školách a druhém stupni základních škol. Věnuji se také soukromé výuce a přípravě studentů na přijímací zkoušky na střední školy a víceletá gymnázia.

Po absolvování VŠ jsem se odstěhovala do Londýna, kde jsem po dobu 15 let působila jako lektorka matematiky na Kingston College. Zde jsem se specializovala na výuku matematiky pro maturitní ročníky a přípravu studentů na maturitní zkoušku.

Výuka matematiky je mou vášní, což dokládá i mé 15leté působení v oblasti hodnocení maturitních zkoušek pro Pearson, nejprestižnější britskou vzdělávací organizaci, udělující akademické a odborné kvalifikace. Pro Person pracuji doposud jako externí spolupracovník.

Poskytování soukromých lekcí pro studenty je neodmyslitelnou částí mé profesní kariery. V Anglii i v Česku nabízím individuální i skupinové hodiny. V Česku se specializuji převážně na přípravu studentů na přijímací zkoušky pro střední školy a osmiletá gymnázia. Je to oblast, v níž nacházím skutečné naplnění. Neskutečnou radost mi přináší sledovat, jak se mým svěřencům daří, jak postupně dosahují svých cílů a na konci jsou úspěšně přijati na svou vysněnou střední školu.

Nabízím prezenční i online výuku. Pro ty, kteří preferují online výuku, mám připravený specializovaný online software ZITEBOARD. Tento nástroj umožňuje interaktivní výuku v reálném čase a veškeré materiály zůstávají uloženy a zpřístupněny pro studenta za účelem opakování či vypracování domácích úkolů.

Mimo přípravu na přijímací zkoušky také nabízím běžné doučování matematiky. Můj přístup je citlivý, pozitivní a zcela individualizovaný – cílem je, aby žádný žák neprožíval trauma z matematiky, ale naopak získával sebedůvěru a radost z nově nabytých dovedností. Klíčovým prvkem mého přístupu je dát studentům možnost pochopit matematiku a zažít pocit úspěchu. Nejde mi jen o mechanické naučení vzorců a metod, ale o hluboké pochopení matematických principů.

Pokud si přejete, aby vaše dítě mělo co nejlepší přípravu na přijímací zkoušky, či si jen zlepšit své znalosti v matematice neváhejte mě kontaktovat.

Lesson types

Standardní lekce

650 Kč / 60 min

References (3)

+ add reference
Lucie A.

Lucie A.

Unverified reference

Doučování mé dcery paní Monikou bylo od samého začátku naprosto skvělé. Nekonečná vlna pozitivní energie z ní čiší na dálku, vše vysvětlí s úsměvem na tváři. Dcera byla maximálně spokojena a na přijímací zkoušky dokonale připravena. Rozhodně doporučuji!

Marcela T.

Marcela T.

Unverified reference

Monika doučovala mého syna matematiku a připravovala ho na přijímací zkoušky na střední školu. Doučování bylo vždy příjemné a hlavně přínosné, syn se v přijímacích zkouškách z matematiky umístil na předních místech a v současné době patří v matematice mezi premianty......

Ester G.

Ester G.

Unverified reference

Monika, doučovala syna na ZŠ i SŠ, je velmi příjemná, spolehlivá a pečlivá a syn její výklad vždy rychle pochopil. Vřele doporučuji.

pictures and certificates