Jakub D.

Jakub D.

Jakub D.

Zdokonal si svou španělštinu a portugalštinu formou přátelské konverzace

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

Hola, ¿qué tal? / Olá, tudo bem? :)

Nebaví tě sedět ve školní lavici, ale chceš se zdokonalit ve španělštině nebo portugalštině? Online hodiny se mnou ti pomůžou lépe si osvojit nejen gramatiku a důležité fráze pro cestování do španělsky a portugalsky mluvících zemí, ale hlavně budeš mít možnost konverzace s někým, kdo žije dlouhodobě v Barceloně a má přátele nejen ze Španělska, ale i z Brazílie, dalších zemí Latinské Ameriky a Portugalska.

Při mém cestovaní jsem nasbíral spoustu zajímavých zkušeností s jazykovými odlišnostmi, nářečími a odchylkami v rozličných regionech, které s tebou budu rád sdílet, aby ses při cestování citil/a jako doma.

Lekce jsou zaměřeny na používání jazyka a jeho užitečných obratů, konverzace na libovolná témata - od umění po gastronomii a především na to, aby ses naučil/a přemýšlet v daném jazyce a dokázal/a jej chápat z pohledu rodilého mluvčího.

Zní to lákavě a lépe než nekonečné hodiny v knihách? Sjednej si svoji první online lekci a vpluj do světa krásných a rozmanitých latinských jazyků španělštiny a portugalštiny!

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min