Aleš M.

Aleš M.

Responds within 11 hrs, to 100% of messages
100% 11 hr
Accepts new students

Aleš M.

Accepts new students

Matematika na pohodu, stručně a srozumitelně!

  • Offers online lessons
  • From  400 Kč/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 400 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Answered questions

Description

Rád Vám pomohu s matematikou, v klidu a na pohodu!😀
Doučuji SŠ, ZŠ, přípravu na maturity či přijímací zkoušky na SŠ i VŠ.

Jsem student Matematicko fyzikální fakulty UK je mi 20 let a s doučováním matematiky mám mnoho zkušeností. Mám za sebou již přes 150 odučených hodin. Napište zprávu a určitě se domluvíme! Prosím kontaktujte mě přes tel. nebo WhatsApp, číslo uvedeno níže.
Preferuji doučování online.

Ceny online doučování:
400,-/hodina

Při doučování více hodin týdně sleva.

Osobní formou +100,-/hodina navíc.

Jedna vyučovací hodina trvá 45 minut. 🕒
(Ale lze se domluvit i jinak)

Jsem studentem informatiky na MFF UK a když zrovna nemám povinnosti do školy nebo nesportuji, tak rád pomáhám ostatním studentům a žákům předáváním svých znalostí matematiky, fyziky a informatiky.

Maturoval jsem z matematiky a fyziky obojí se známkou Výborná, v matematice rozšiřující od společnosti CERMAT jsem byl mezi nejlepšími 4 procenty zúčastněných. Nyní na MFF UK jsem prošel prvním ročníkem s vyznamenáním a stipendiem se studijním průměrem 1,1.

Během celého svého studia se zúčastňuji matematických a fyzikálních olympiád a dalších matematických soutěží a seminářů, některé semináře v organizačním týmu. V roce 2022 jsem se dostal do celostatního kola SOČ (středoškolská odborná činnost) a obsadil jsem 6. místo v kategorii matematika a statistika. Takže mohu pomoci s přípravou na tyto soutěže.

Neváhejte a kontaktujte mě (:

Přes tento formulář nebo přímo na :
Tel: 733798225
Fb/ig: Aleš Manuel Papáček

Lesson types

Standardní lekce

400 Kč / 55 min

References (7)

+ add reference
Klára K.

Klára K.

Unverified reference

Jsem studentkou SŠ a poslední roky jsem matikou poměrně bojovala, ale tahle válka díky Alešovi rychle skončila. Vše vysvětluje srozumitelně, a když něco nechápete, vysvětlí vám to x různými způsoby, dokud se nechytíte.Od doby, kdy jsem měla doučko, jsem se cítila líp i ve škole. Vše jsem chápala, stíhala, a když po mně učitel něco chtěl, vždycky jsem věděla. Tímto bych chtěla Alešovi ještě jednou mockrát poděkovat za skvělé doučování.

Radka D.

Radka D.

Unverified reference

Děkujeme Alešovi za jeho doučováni z matematiky, syn je v 8.třídě. Vždy dokáže vše výborně vysvětlit. Díky jemu si syn zlepšil známky, pomohl s přípravou na čtvrtletní práci. Budeme i nadále rádi využívat jeho doučování.

Tutor's answer:

Rádo se stalo!

Gabriela Š.

Gabriela Š.

Unverified reference

Nemohu si vynachválit způsob, jakým Aleš doučuje mého syna matematiku. Syn je v 6. třídě ZŠ a výklad jejich učitele nestíhal/nechápal, až to skoro v prvním pololetí vypadalo, že z matematiky propadne. Teď se blíží konec druhého pololetí a ejhle, známky z matematiky vychází mezi 1-2. Vše skutečně jen díky Alešovi a jeho laskavému a pro děti pochopitelnému výkladu studijní látky. Necháme si Vás, Aleši, ještě do dalších let.

Tutor's answer:

Moc děkuji, rád pomohu. Vždy když je doučovaný spokojený a je vidět posun tak se usvědčím v tom že doučování a osobní přístup má smysl!

Simona U.

Simona U.

Unverified reference

Děkujeme moc za doučování naší dcery, která se díky Alešovi ve velice krátkém čase výrazně z matematiky zlepšila a pochopila látku, kterou jí ve škole nedokázali vysvětlit. Simona U.

Danie L.

Danie L.

Unverified reference

Jsem studentka vyššího gymnázia a Aleš je nejlepší doučovatel jakého jsem kdy měla. Vysvětluje vše srozumitelně a logicky, nikdy nemám pocit, že bych nestíhala, nebo mi něco nebylo jasné, jako tomu často bývá ve škole. Na všechny moje otázky mi vždy ochotně a zřetelně odpoví, díky tomu pak tématu skutečně porozumím a z testů mám za 1. Děkuji, a vřele doporučuji doučko od Aleše :)

pictures and certificates

Answered questions (5)

This tutor has helped to answer these study questions

Aleš M.

Přívěsný vozík

Na přívěsný vozík o hmotnosti 80 kg, který byl původně v klidu, začne působit stálá síla o velikosti 50 N ve vodorovném směru po dobu 8 s (odporové síly zanedbejte). a) Jak velké rychlosti vozík za tuto dobu dosáhne? b) Jakou dráhu při tom urazf?

Aleš M.

Magnetické pole

Dobrý den nevím jak mám vypočítat tyto příklady prosím pomohl by mi někdo.

Aleš M.

CERMAT zkušební přijímačky 5. třída, prosím pomoc

Karla, Matěj a Lukáš hrají kuličky. Lukáš nad Matějem vyhrál 20 kuliček a poté jich 14 ztratil. Karla rozdělila pětinu ze svých 90 kuliček rovnoměrně oběma chlapcům takže všichni 3 mají nakonec stejný počet kuliček. 1) Kolik kuliček Karle zbylo? 2) Kolik kuliček měl Lukáš na začátku? 2) Kolik…