Daniel B.

Daniel B.

Accepts new students

Daniel B.

Accepts new students

Německy smysluplně, prakticky i zábavně....

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
Price From 350 Kč/hr
Tutoring subjects:

Description

Zdravím!
Jsem vysokoškolský student 1. ročníku bakalářského studia na Pedagogické fakultě v Praze, kde je mou hlavní náplní němčina a také trochu dějin. Dá se tedy říci, že určitá činnost lektorství více méně spadá do mé současné náplně studia.
Německý jazyk mě uchvátil již na střední škole, kterou jsem úspěšně zakončil maturitní zkouškou (také z Nj). "DEUTSCH" mi přijde velmi zajímavý, logický, praktický, mnohdy překvapivě kouzelný jazyk, dozajista přínosný k učení a poznání (nejen pro nás pro Čechy).

AVŠAK! Ze své vlastní zkušenosti moc dobře vím, jak dokáže tento jazyk potrápit, zklamat či se dokonce "zhnusit". Věřím ale, že se dá vždy nalézt určitá strategie, která dokáže nejen vaši němčinu zlepšit, ale mnohdy si ji dokonce i oblíbit (byť to není prvotní cíl mise).

Nabízím tedy hodiny procvičování gramatiky, konverzace, psaní... a to přes libovolná témata, od začátečníků, kteří se začínají v jazyce trochu ztrácet a potřebují najít cestu :), po mírně pokročilé (úroveň A2-B1...), kteří by si rádi procvičili/zopakovali/naučili určitý jev, měli potřebu se trochu rozmluvit apod.

V případě jakýchkoli dotazů se na mě neváhejte obrátit přes mou e-mailovou adresu.

Vše lze, když člověk aspoň trochu věří a má snahu!

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min