Ludmila K.

Ludmila K.

Ludmila K.

Hra na klavír v Rožnově p. R.

Price From 300 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend
Tutoring subjects:

Description

Uvažovali jste někdy nad tím, že byste se Vy nebo Vaše děti chtěli naučit hrát na klavír? Anebo máte nějaké základy, zahrajete pár lehčích skladeb, ale jinak jsou pro Vás noty španělská vesnice? Možná se Vám hru na klavír nedaří zlepšit a možná jste už zapomněli i to málo, co jste uměli.

Pokud Vás text výše zaujal, mám pro Vás dobrou zprávu. Rozhodla jsem se od února 2023 poskytovat soukromé lekce hry na klavír a nabízím Vám pro tyto účely svou 11 letou praxi a zkušenost ze hry na klavír u profesionálního klavíristy, která dala základ mým současným klavírním dovednostem.

Pokud jste úplní začátečníci, začneme spolu pěkně s trpělivostí od začátku. Pokud už máte nějaké základy, budeme je rozšiřovat formou hraní, ale také učení se teorie – tzn. hudební nauky. Nebojte, nebudeme trénovat jenom stupnice! Mrkneme spolu na předznamenání, naučím Vás elegantně používat při hře na klavír prstoklad. Velká výhoda soukromých lekcí může být uzpůsobení lekce Vašemu času. Klidně si můžete vybrat skladby na míru, záleží jen na domluvě.

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min