Marek H.

Marek H.

Accepts new students

Marek H.

Accepts new students

Výuka a doučování hudební teorie a hudebních nástrojů s důrazem na idividualitu.

Description

- Od 4 let jsem studoval obor klavír na Základní umělecké škole J.B. Foerstra v Jičíně. Na druhém stupnici základní školy jsem začal na této škole studovat sólový zpět. Absolvoval jsem v obou oborech dva cykly.
- Mám několikaleté praktické zkušenosti v pedagogice. Absolvoval jsem kurz Hlasové hygieny a skupinové bubnování v DDM, Nová Paka. Studium pedagogiky pro pedagogy volného času vykonávající dílčí přímou pedagogickou činnost v Středisku volného času, Sluníčko a kurz “Asistent pedagoga” v Diakonie, Vrchlabí.
- Mám zkušenosti se sborovým zpěvem ze základní umělecké školy a sboru Foerster v Jičíně.
- Absolvoval jsem 4 cykly Českého hudebního tábora mládeže obor klavír.
- Pravidelně docházím na lekce zpěvu k hlasové koučce Haně Peckové.
- Vyučuji hudební výchovu na základní škole. Soukromně vyučuji lekce klavíru, zpěvu, ukulele, kytary a flétny.
- Aktuálně působím, i jako skladatel, textař, aranžer, zvukař, zpěvák a klavírista.
- Jako malý jsem tančil a sólově zpíval ve folklórním souboru Jičíňáček. Během studia na základní škole jsem korepetoval zkoušky malým dětem v tomto souboru.
- Na základní škole jsem vedl školní rádio a regionální redakci dětské tiskové agentury ve spolupráci s Českým rozhlasem 2 Praha.
- Vymyslel jsem a zorganizoval dva ročníky benefičního festivalu Rock for Apropo pro organizaci pečující a podporující děti a dospělé osoby s postižením. Za největší úspěch považuji 2. Ročník, který byl podpořen z Nadece Think Big a O2. Celý koncert byl přenášen online s možností věnování DMS. Zúčastnilo se 9 kapel včetně kapely Rybičky 48. Patronkou obou ročníků byla zpěvačka Bára Zemanová.
- Tři roky jsem korepetoval balet a scénický tanec v Tanečním ateliéru Zuzany Richterové pro studenty všech věkových kategorií. Studenti tančili sestavy i na několik mých skladeb.
- Působil jsem, jako skladatel, aranžer, producent a zvukař na projektu Cesta. Zhudebnění vybraných básní z knihy, kterou napsala paní se schizofrenií.
- Od základní školy působím v různých hudebních uskupeních, z nichž jako nejzásadnější považuji více jak desetileté působení v projektu The Others. V projektu působím, jako leader a frontman. Projekt hraje pouze autorskou tvorbu složenou z mojí hudby a části textů. Jako hlavní úspěch považuji titulní píseň pro českou komedii Láska na špičkách. Napsal jsem hudbu a aranž. Píseň jsme nahráli ve studiích Sono Records. V písni jsem nahrál klavír, doprovodné kytary a zpěv. Během natáčení jsem působil, jako producent.
- V současné době se chystáme do studia Sono s pěti novými písněmi, které produkuje známý producent a zvukař Milan Cimfe.