Darina N. Verified identity

Darina N.

Responds within 1 hr, to 70% of messages
70% 1 hr
Verified identity
Accepts new students

Darina N.

Accepts new students

Doučování online- angličtina, čeština

  • Offers online lessons
  • From  350 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 350 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References

Description

Anglický jazyk
Máte strach nebo se stydíte mluvit anglicky? Připravujete se na anglický certifikát nebo na maturitu? Ráda vám s tím pomohu. Jsem držitelem certifikátu CAE a sama jsem žila v anglicky mluvící zemi, takže dokáži přinést do lekce i praktické využití. Lekce jsou sestaveny individuálně, zaměřujeme se na vámi vytyčené cíle a váš osobní rozvoj, vše je zábavnou formou s orientací na vaše zájmy. Jsem zastánce praktické konverzace, takové kterou využijete v reálném životě. Pokud se připravujete na maturitu nebo zkoušku na certifikát, ráda vám ukážu tipy a triky, jak ji úspěšně zvládnout.

Český jazyk
Jsem zkušená učitelka českého jazyka s vášní a dovednostmi, abych pomohla studentům dosáhnout svých cílů. Moje výuka se zaměřuje nejen na přípravu na přijímací zkoušky na střední školy a také na maturitní zkoušky, ale také i na všelijaké výjimky, kterými čeština vyniká. S individuálním přístupem a důrazem na komunikaci, gramatiku a literaturu, jsem připravena pomoci studentům zdůraznit jejich potenciál a dosáhnout úspěchu ve svých studijních cílech.

Lesson types

Standardní lekce

350 Kč / 55 min

References (2)

+ add reference
Barbora K.

Barbora K.

Unverified reference

Hodiny češtiny, se slečnou Dari, jsem objednala pro mladšího bratra, který se připravuje na přijímací zkoušky, na střední školu a je naprosto nadšený! Vyhovuje mu styl doučování, jelikož se liší od klasických školních hodin, v nejlepším slova smyslu. “Kamarádský” styl popovídání o učivu je přesně to, co chtěl a díky tomu z něj opadl stres se na jakékoli učivo doptat. Navíc po ukončení hodiny, dostal všechny potřebné materiály, které dopomůžou k úspěšnému zvládnutí přijímaček. Mockrát děkujeme a velice Dari doporučujeme!

TyronedjK

TyronedjK

Unverified reference

Hodiny s Dari jsou naprosto super nejenže jsou plné srandy, ale navíc jsou strašně užitečné. dokáže vysvětlit věci jasně a srozumitelně. Díky ní jsem rychle pochopil gramatiku. Upřímně, každému, kdo hledá inspirativní a efektivní výuku angličtiny, ji vřele doporučuji!