Klára V.

Klára V.

Responds within 17 hrs, to 67% of messages
67% 17 hr
Accepts new students

Klára V.

Accepts new students

Doučování biologie a zeměpisu, příprava na maturitu a přijímačky, dlouhodobě i jednorázově

  • Offers online lessons
  • From  300 Kč/hr
  • Preferred times: midday, evenings, weekend
Price From 300 Kč/hr
Preferred times: midday, evenings, weekend

Description

Nabízím doučování biologie a příbuzných předmětů pro základní i střední školy, přípravu na maturitu i přijímací zkoušky. Orientuji se dobře ve všech na gymnáziích probíraných tématech, včetně genetiky. Mohu nabídnout také doučování zeměpisu pro ZŠ i SŠ, a to i v podobě přípravy na maturitu.
Čas nejlépe k večeru, možno i jindy. Online, nebo osobně v Praze. Cena 300 Kč za 60 minut. Nabízím možnost zkušební hodiny zdarma. Více informací níže:

Jmenuji se Klára, momentálně jsem studentem fyzioterapie na 3. LF UK. Biologie je mou vášní, během studia na osmiletém gymnáziu jsem se pravidelně účastnila Biologických olympiád s postupy do krajských kol, prošla přednáškovými kurzy od UK i soustředěními. V přijímacích zkouškách na Přírodovědnou fakultu UK jsem se umístila na 2. místě ze všech biologických oborů. Maturovala jsem ze zeměpisu i biologie za 1 a díky tomu, že to bylo teprve loni, mám vše čerstvě v paměti a dokážu říci, co je pro maturitu a přijímací zkoušky podstatné a co přebytečné, nebo naopak nedostačující.

Ve svém volném čase se dlouhodobě věnuji canisterapii, díky čemuž jsem zvyklá pracovat s dětmi všech věkových kategorií. Zároveň doučuji své starší i mladší spolužáky.
Učení mě velice baví a mohu tak slíbit nadšený přístup. Snažím se nastavovat podmínky tak, aby vždy vyhovovaly konkrétnímu studentovi, ze zkušenosti dobře vím, že se každý učí jinak. Ráda vše probírané kreslím a načrtávám a dělám i myšlenkové mapy a souhrny, aby se to snáze pamatovalo. Také se snažím látku propojovat s tím, co už student ví a přidávat nějaké zajímavosti okolo, věřím že tak si vše mnohem lépe zapamatuje a hlavně skutečně pochopí.

Nabízím jak dlouhodobé doučování, tak (nejen) jarní přípravu na maturitu a přijímací zkoušky, ale i jednorázovou pomoc s nějakým konkrétním tématem. První hodinu je možné udělat zkušební (zdarma), abychom se dohodli co byste přesně potřebovali a zda Vám vyhovuje můj styl učení.

Osobně mohu učit v Praze, ideálně na Praze 8, Ďáblicích, Březiněvsi, Líbeznicích a okolí plus není problém ani kdekoli podél trasy metra A a C z Želivského na Ládví. V případě nutnosti je možné dohodnout se i na jiné části Prahy. Online doučování je samozřejmá možnost.

Délku hodiny si můžeme domluvit dle Vašich potřeb, cena je 300 Kč za 60 minut.
Mohu doučovat ideálně k večeru, případně odpoledne, občas i dopoledne. V případě online hodin jsem časově flexibilnější. Při dlouhodobé spolupráci není nutný fixní den a čas, můžeme se vždy domlouvat dle Vašich možností a aktuálních potřeb látku dostatečně probrat. Před zkouškami může být příprava mnohem intenzivnější, naopak při běžném doučování v průběhu roku může někomu stačit hodina 1x za 14 dnů. Jsem v tomto velmi otevřená.

Budu se velmi těšit na společné doučování ;)

Lesson types

Standardní lekce

300 Kč / 55 min