Sandra H.

Sandra H.

Accepts new students

Sandra H.

Accepts new students

Online doučování biologie a dějepisu

  • Offers online lessons
  • From  250 Kč/hr
Price From 250 Kč/hr
Tutoring subjects:

Description

Jmenuji se Sandra a jsem absolventkou Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze s čtyřletou praxí jako učitelka na gymnáziu. Během studia na vysoké škole jsem také prováděla výukové programy pro školy v Památníku Lidice. Nabízím doučování biologie a dějepisu pro studenty základních i středních škol.

Momentálně jsem na mateřské dovolené, ale ráda bych stále podporovala studenty v jejich učení a rozvoji.

V oblasti biologie se specializuji na anatomii, fyziologii, genetiku a ekologii. Ráda pomáhám studentům porozumět základním konceptům a procesům v těchto oblastech a připravit se na zkoušky.

V oblasti dějepisu se zaměřuji na evropskou a světovou historii, zejména na důležité události a osobnosti v moderní době. Ráda pomáhám studentům při tvorbě a rozvoji dovedností v čtení a kritickém myšlení o historických událostech a souvislostech.

Mým cílem je pomoci studentům rozvíjet své znalosti a dovednosti v biologii a dějepisu, aby mohli lépe porozumět daným tématům a dosáhnout úspěchů ve svém studiu. Ráda pracuji s každým studentem individuálně, abych mohla plně pochopit jeho potřeby a přizpůsobit se jim.

Lesson types

Standardní lekce

250 Kč / 55 min