Tomáš B. Verified identity

Tomáš B.

Responds within 1 hr, to 40% of messages
40% 1 hr
Verified identity
Accepts new students

Tomáš B.

Accepts new students

Doučování matematiky, angličtiny a hudební výchovy

  • Offers online lessons
  • From  200 Kč/hr
Price From 200 Kč/hr

Description

Ahoj všem! 😀
Jmenuju se Tomáš a mým celoživotním snem je učit na střední škole. Právě studuji na Pedagogické fakultě UK 🎓 a mými obory jsou matematika a angličtina, kterým se, dalo by se říci, věnuji už odmalička. Vedle toho je mou velikou vášní hudba, hudební teorie a kompozice hudby 🎵, které se věnuji více než šest let.

Matematiku jsem často doučoval své přátele, ať už na základce, tak i na gymnáziu, a téměř vždy se mi jim látku podařilo podrobně vysvětlit 😇. Kromě toho jsem úspěšně složil maturitu z matematiky za jedna a dále i matematiku rozšiřující (+).
Co se týče angličtiny, před více než rokem jsem složil certifikát FCE 📃, oficiálně tedy držím úroveň B2, ale nyní se moje angličtina pohybuje někde na úrovni C1.
Z hudební výchovy jsem odmaturoval za jedna a zároveň se hudbě dennodenně věnuji ve formě skládání orchestrálních skladeb 🎻, znám tedy celou historii hudby a ovládám základy hudební teorie i kompozice (stupnice, akordové postupy...)

Při lekcích se snažím o kreativní 🎲, individuální a hlavně zábavný styl výuky, ale ze všeho nejvíc se snažím přizpůsobit přáním a požadavkům doučovaného 😉. Ke studentům se snažím přistupovat přátelským a příjemným dojmem (žádná hra na autoritu 🫡).

Lesson types

Standardní lekce

200 Kč / 55 min

pictures and certificates