Anna M.

Anna M.

Responds within 1 hr, to 90% of messages
90% 1 hr
Accepts new students
Free trial lesson

Anna M.

Accepts new students
Free trial lesson

Příprava na přijímací zkoušky (CERMAT), francouzština (konverzace, certifikáty DELF...), FIE

  • 5/5 (rated by 2 students)
  • 2 lessons taught
  • Offers online lessons
  • From  550 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 550 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

Aktuálně PŘIJÍMÁM NOVÉ STUDENTY NA ŠKOLNÍ ROK 2024/25!

Jsem absolventka magisterského studia na FF UK (učitelství českého a francouzského jazyka; bakalářské studium jsem absolvovala z oborů bohemistika a francouzština pro mezikulturní komunikaci). Hodiny připravuji svým žákům „na míru“, ke každému přistupuji individuálně. Mým cílem je naučit studenty o problémech přemýšlet, ne je slepě řešit podle naučených vzorců. Dávám studentům prostor a čas ve chvíli, kdy je potřebují, a snažím se je vést k uvědomění si vlastní zodpovědnosti.

Pracuji také metodou Feuersteinova instrumentálního obohacování (FIE), s níž se plně ztotožňuji. Jedná se o několik instrumentů určených k rozvoji kognitivních funkcí.

Současní i bývalí studenti, které jsem připravovala na přijímací zkoušky, navštěvují gymnázia po celé Praze - PORG, gymnázium Jana Keplera, Jana Nerudy, Jana Patočky, gymnázium Špitálská, Litoměřická, Českolipská a Ústavní, U Libeňského zámku...

Lesson types

Zkušební lekce

Možnost se vzájemně poznat, sdělit si svá očekávání a rozhodnout se, jestli hodiny se mnou budou pro vás to pravé ořechové.

Free / 20 min
Francouzština

Příprava na certifikát, přijímací zkoušky, konverzace...

550 Kč / 55 min
CERMAT - příprava na přijímací zkoušky

600 Kč / 55 min
Doučování - čeština, matematika - ZŠ

600 Kč / 55 min

References (24)

+ add reference
Kaila J.

Kaila J.

1 lesson taught

Nevím kde začít. Chtěla bych ti za všechno strašně moc poděkovat. Za tu trpělivost co si se mnou měla, za ten tvůj přístup ke mně... Dala si mi toho strašně moc a za těch sedm měsíců co tu tak společně pracujeme si mě toho opravdu hodně naučila. Vždycky když se řekne jméno Vašek tak se mi vybavíš právě ty. (mě/mně) Na každou hodinu jsem se těšila. Těšila jsem se na to že se zas něco nového naučím a podívám se kde jsem zase udělala chybu. (Chybama se člověk učí) Neříkám že těch úkolů bylo vždy málo ale i tak jsem to tak nějak vždycky zvládla. Doporučila bych tě úplně všem co mají zájem na sobě pracovat. Ale vlastně ani ze začátku nemusí chtít protože vím že ty si je získáš tím jaká jsi, tvým přístupem a tím jak se dokážeš vžít do toho daného studenta. Ne jen že jsi skvělá učitelka ale jsi i skvělý člověk se kterým jsem si vytvořila přátelský vztah. Ještě jednou ti mockrát děkuji. Za všechno!

Tutor's answer:

Mockrát děkuju za velmi obsáhlou referenci. Vzájemná spolupráce byla moc fajn, těší mě, že jsme se mohly setkávat 🙂

Verunaa

Verunaa

Unverified reference

Dobrý den, moc vám děkuji za to že jste mě naučila hodně nových látek které jsme ve škole ani nebraly, chtěla bych vám hodně poděkovat za to co mě naučila a za tu trpělivost se mnou. Byla jste hodná a milá a když sem něco nevěděla tak jste mi to dobře vysvětlila. Dřív jsem ve škole měly samé 2 a ted jak ubylo těch 6 měsíců tak dostávám i lepší známky. Mockrát vám děkuju za všechno. Doporučuji jí je to nejlepší učitelka kterou jsem kdy měla.

Tutor's answer:

Věrko, mockrát děkuju!

Veda C.

Veda C.

Unverified reference

Měla jsem 11 tříd s touto učitelkou a je skvělá. Její techniky jsou užitečné. Učitel vše vysvětlil v angličtině a bylo to srozumitelné.

Tutor's answer:

My pleasure, Veda 😊

Zuzana H.

Zuzana H.

Unverified reference

Hodiny s Aničkou mě bavily a těšila jsem se na ně. Doučování mi velmi pomohlo složit DELF. Všechno ochotně vysvětlila a na všechny mé začátečnické dotazy trpělivě odpovídala. Možnost procvičování s ní určitě ješte ráda využiju před maturitou. Takže tímto ještě jednou děkuji.

N C.

N C.

Unverified reference

Jsem ráda, že jsem Vás mohla poznat. Přijdete mi hrozně sympatická a taky jste mě toho hodně naučila. Já osobně jsem nikdy neměla doučování a vždy se učila sama a s učením vlastně neměla problémy, takže toto doučování bylo mé první. Hodiny s Vámi mě i celkem bavily, vždycky jsem si pak přišla o něco chytřejší. Někdy jsem měla dny, že se mi vůbec nic nechtělo dělat, ale někdy jsem se na Vás i na učení těšila. Váš způsob doučování se mi líbí. Líbilo se mi hlavně to, že jsem si vždy mohla vybrat látku, kterou jsem chtěla probrat. Vždy jste mi všechno dobře vysvětlila. I když mi hodně věcí nešlo, tak jste se snažila mi je co nejlépe vysvětlit. Občas jsem měla takový pocit, že si o mně myslíte, že mi nic nejde a nic neumím, nebo když jsme braly nějaké opakování z nižších ročníků a já to moc neuměla, tak jste na mě koukala, jak kdybych byla úplně a opravdu nic neuměla. Jinak dále jsem ráda, že jste mi posílala a dávala tolik úkolů. Občas jsem si ale myslela, že nějaké úkoly mi k ničemu nejsou a že mi k přijímačkám ani tolik nepomůžou a jsou tolik zbytečné, ale každé procvičování je dobré, takže jsem teď ráda, že jsem je dělala. V době karantény to podle mě nebylo jednoduché. Hodiny přes Skype mě upřímně moc nebavily, ale na druhou stranu jsem ráda, že jsme se mohly alespoň tak vidět a učit se jiným způsobem, i když mě to opravdu nebavilo a nevyhovovalo. Jinak jsem ráda, že jsem chodila na doučování právě k Vám, hodně mi to dalo a myslím, že mě to i dostatečně připravilo. Samozřejmě jsem se učila i sama a ve škole. Jsem opravdu ráda za Vaší přípravu na zkoušky. Děkuji Vám opravdu moc ještě jednou. Na obě vysněné školy (střední policejní a zdravotní) jsem se dostala!

pictures and certificates

Blogs (3)

JAK TO VIDÍM JÁ III.

Děti umí vskutku zázraky. "Já to dělat nebudu!" řekne nakvašeně a zmizí pod stolem. V tu chvíli mi hlavou běží navlas stejná věta. Já to dělat nebudu. Jenže od malička mi vštepovali, že vzdávat se je…

JAK TO VIDÍM JÁ II. Proč učím.

Proč učím? Protože mě to baví, především. Nebudu předstírat, že se občas nemusím nutit. Nebudu tvrdit, že jsem pokaždé perfektně připravená. Stojím oběma nohama na zemi. Většinou. Čas od času si po…

Jak to vidím já I. V roli učitele.

Škola, škola, zase škola... Z úst rodičů často slýchávám příkazy, ať se jejich ctěné ratolesti věnují domácím úkolům, ať se učí to a ono. Že přece nechtějí být popelářem, že nechtějí skončit jako…