Klára N.

Klára N.

Responds within 22 hrs, to 70% of messages
70% 22 hr
Accepts new students

Klára N.

Accepts new students

Rodilá mluvčí v Aj i Čj s individuálním přístupem a skvělými výsledky.

Price From 200 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Photos & Certificates Blogs

Description

NOVĚ MOŽNOST ZÍSKAT 85% SLEVU NA VÝUKU U MNE PŘES EU DOTACE. Pracuji také s Evproskými dotacemi na podporu vzdělávání, pokud tedy máte IČO, nebo jste zaměstnanec (i na rodičovské dovolené) a pod, je možné využít 85% slevu na výuku.

Dobrý den,
Jsem rodilá mluvčí z Velké Británie a mám vystudovanou metodiku výuky jazyků. Pacuji tedy jako lektorka tak i školitelka lektorů pro JŠ. Vyučuji krom Angličtiny i další jazyky a přdměty. Ve svých hodinách se snažím velmi individuálně pomoci, dbám na to aby se jazyk využíval k tomu k čemu je určený, tedy ke komunikaci. Samozřejmě je nutné mít i gramatické základy, nicméně i ty jde probírat formou konverzace a případná cvičení přenechat na DÚ. Velmi ráda se s Vámi sejdu na Skype nebo osobně dle možností kde Vám mohu poskytnout jazykový audit, po kterém bych Vám navrhla další postup a vysvětlila bych jak by byly hodiny vedeny a jaké cíle bychom si např. měsíčně stanovili.


Pokud Vás má nabídka zaujala, budu velice ráda když mne kontaktujete.

Přeji příjemný den,
S pozdravem
Klára Nolanová

Lesson types

Standardní lekce

200 Kč / 55 min

References (5)

+ add reference
Matyáš S.

Matyáš S.

Unverified reference

Paní Nolanové jsem nabídnul možnost doučování. Ani na druhou zprávu ale neodpověděla. Nevím, jak doučuje, ale toto je neslušné.

Monika Š.

Monika Š.

Unverified reference

Kvalitnější doučování z angličtiny jsem nikdy neměla! Díky slečně Nolanové se mi podařilo pochopit věci, které pro mne dříve byly velkou záhadou a zdáli se mi nepochopitelné. Dokáže jednoduše a srozumitelně vysvětlit jakoukoliv gramatiku. Je pozorná k Vašemu tempu a schopnostem porozumění, dokáže se velmi snadno vcítit do toho, jak právě vy potřebujete danou věc vysvětlit a opravdu se snaží o to, abyste vše nejlépe pochopili a naučili se to správně používat. Je velmi trpělivá a empatická. Celé doučování pro mne bylo a je velmi příjemné. Měla jsem dříve velký strach z angličtiny, bála jsem se mluvit a patřila jsem mezi stálé začátečníky. Nyní najednou zjišťuji, že angličtina je zajímavá a vlastně mne celý proces učení velmi baví! Úplně zmizel stres, který jsem dříve pociťovala před hodinami angličtiny nebo když jsem měla mluvit anglicky, stejně tak jako zmizel ten dříve známý pocit, že TOHLE se tedy já rozhodně nikdy nemohu naučit. Díky úžasné spolupráci se slečnou Nolanovou se mi podařilo úspěšně složit zkoušku ve škole, která pro mne dříve byla noční můra. A upřímně řečeno, nikdy jsem nezažila učitele, který by mi během tohoto procesu byl takovou oporou, podporoval mne a snažil se mi maximálně vyjít vstříc - a to někdy i za poměrně komplikovaných podmínek. Zde prostě nemohu říct nic jiného než obrovské DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI!! Díky slečně Nolanové se mi povedlo nemožné! Rozhodně doporučuji!

Kateřina P.

Kateřina P.

Unverified reference

Kláru jsem vyhledala, aby mi pomohla připravit se na složení zkoušky k získání CPE certifikátu a za těch několik měsíců, co už výuku po Skype mám, cítím velice znatelné zlepšení mých dovedností přesně v oblastech, kde jsem to potřebovala. Konečně mám pocit, že zkoušku reálně můžu zvládnout. Nejde totiž pouze o to, zda je lektor dostatečně kompetentní z jazykového a metodického hlediska (což Klára však určitě je a to mohu potvrdit i proto, že jsem sama lektorka), ale také o to, že dokáže pružně reagovat na individuálního studenta, povzbuzovat ho ve správných chvílích, zvolit odpočinkovější aktivitu, když už síly dochází a přistupovat ke každému s empatií. To vše a ještě mnohem více Klára umí a jsem jí za to velice vděčná, s radostí ji mohu doporučit!

Filip Š.

Filip Š.

Unverified reference

S Klárou N. Se schazíme týdně na čtyři vyučovací hodiny od prosince roku 2017 kdy jsme měli první hodinu. Od té doby se mé znalosti v angličtině neskutečně rozvinuly a v budoucnu nebudu mít problém ani s přípravou na matruritní zkoušku. Co se jedná spolupráce s tímto učitelem je naprosto výborná s čímkoliv potřebuji poradit a nebo se domluvit na jiný termín tak jsem neměl nikdy sebemenší problém . Z mé zkušenosti můžu Kláru jen doporučit a budu se těšit na naši další spolupráci .

Petr Š.

Petr Š.

Unverified reference

Angličtinu se učím kontinuálně přes 20 let. Začal jsem na škole, pokračoval s mnoha různými kurzy a také jsem se učil sám doma. A to angličtinu neovládám nijak zvlášť výborně. Naprosto běžná úroveň. Na základě toho jsem se rozhodl najít si lektora individuálních lekcí angličtiny, který je rodilým mluvčím, se kterým se naučím pořádně a plynule mluvit a rozumět a dobře mi vysvětlí gramatiku. S lektorkou Klárou N. mám individuální lekce angličtiny od března 2017 (1 hod/tydně) a jsem s ní naprosto spokojen. Vyhovuje mi, že je jak rodilou mluvčí britské angličtiny, tak i umí výborně česky. Díky tomu mi dokáže angličtinu velmi dobře vysvětlit a dát opravdu názorné a reálné příklady použítí gramatiky a slov. Asi nejvíce jsem vděčný za skutečnost, že mě přeučuje za mnoho let v některých směrech špatně naučenou "českou" angličtinu a vysvětluje gramatiku opravdu tak, jak je ve skutečnosti užívána. Kláru mohu jako lektorku angličtiny jen doporučit. Rozumí své práci, je otevřená, trpělivá, ohleduplná, empatická a klade důraz na to, aby student probíranou látku opravdu pochopil.

pictures and certificates

Blogs (3)

Myšlenkové mapy ve výuce část 3.

Proč měla slečna studující Gymnázium větší problém vymyslet 10 slov? Důvodem je naučený způsob myšlení. Přirozené myšlení lidí spočívá ve volných a proudících asociacích kdy jedna myšlenka vede k…

Myšlenková mapa a originalita osobnosti - část druhá

Uskutečnila jsem stejný pokus, jaký byl popsán v knize Myšlenkové mapy od Tonyho Buzana a Barryho Buzana, kterým se mi jen potvrdila popsaná teorie v téže knize. Čtyřem lidem v příbuzenském poměru…

Myšlenkové mapy jako efektivní nástroj ve výuce - část 1

O práci s myšlenkovými mapami jsem se začala zajímat, když jsem je v jednom nejmenovaném obchodním centru v knihkupectví narazila na knihu Myšlenkové mapy od Tonyho Buzana. Ani nevím, proč jsem si ji…