Soňa P.

Soňa P.

Responds within 6 hrs, to 70% of messages
70% 6 hr
Accepts new students

Soňa P.

Accepts new students

Doučování čj a matematiky pro žáky ZŠ + příprava na přijímačky na SŠ

  • From  600 Kč/hr
  • Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Price From 600 Kč/hr
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types References Answered questions

Description

Dobrý den, nabízím doučování českého jazyka a matematiky pro všechny stupně ZŠ včetně přípravy na přijímací zkoušky na SŠ. Je možné se domluvit i na individuální výuce žáka či skupinové výuce.
Jsem absolventka vysoké školy ekonomického zaměření a s doučováním těchto předmětů mám mnohaleté zkušenosti.

Matematika - komplexní výuka matematiky zaměřená na jednotlivé problematické oblasti, intenzivní příprava před písemnými pracemi, dlouhodobé doučování po celý rok včetně prázdninového kondičního opakování, příprava k přijímacím zkouškám na SŠ.

Český jazyk - výuka čtení a psaní pro nejmenší žáky a komplexní výuka pro starší žáky, doučování k přijímacím zkouškám na SŠ.

Pro zájemce o doučování na školní rok 2024/2025 poslední volná místa! V případě zájmu již nabírám zájemce pro rok 2025/2026.

Možná i výuka o letních prázdninách - opakování a příprava na přijímací zkoušky.

Lesson types

Standardní lekce

600 Kč / 60 min

References (22)

+ add reference
Jana S.

Jana S.

Unverified reference

Ráda bych touto cestou chtěla poděkovat slečně Soně za skvělé doučování. Připravovala naši dceru na přijímací zkoušky na víceleté gymnázium. Jsme velmi rádi, že si ve svém rozvrhu našla na naši dceru čas a pomáhala jí s přípravou na zkoušky. Vážíme si jejího úžasného přístupu, stylu výuky, pečlivě připravené náplně každé hodiny, systematičnosti, komunikace, kdy po každém bloku doučování napsala email se zpětnou vazbou, jak vše probíhalo, se slovy chvály a podpory, či na čem je třeba zapracovat. Oceňujeme možnost "zkoušek nanečisto", které dcera měla možnost se slečnou Soňou a s ostatními žáky si vyzkoušet a díky, kterým ve dnech přijímacích zkoušek odcházela naprosto klidná a bez nervozity. Dcera si slečnu Soňu velmi oblíbila, na její hodiny se těšila a věříme, že stále zůstaneme v kontaktu. Děkujeme za vše a vřele slečnu Soňu budoucím žákům doporučujeme. Jana

Sabina M.

Sabina M.

Unverified reference

S doučováním jsem byla velmi moc spokojená. Slečna Soňa dokáže skvěle připravit na příjmací zkoušky. Mě osobně připravovala již 2 krát. Jednou z 9. Třídy a teď na nástavbu. A vždycky perfektně. Má velmi skvělý přístup snaží se vždycky vyjít vstříc časově. Vždy skvěle vysvětli danou látku a někdy i několikrát hlavně abych to pochopila. Za mě osobně zatím nejlepší doucovatelka kterou jsem měla.

Olga P.

Olga P.

Unverified reference

Skvělé doučování!!! Soňa je velice milá a ochotná nejen k dětem, ale i v komunikaci s rodiči. Ve všem nám vždy vyšla vstříc a dcera byla nadšená jejím klidným, věcným a zároveň kamarádským přístupem. Vše dokáže vysvětlit a procvičit až k úplnému pochopení látky. Na doučování chodila dcera moc ráda a bylo to znát i na výsledku – přijata na nejprestižnější gymnázia v Brně. Děkujeme a opravdu DOPORUČUJEME!!! Olga a Ella

Iva L.

Iva L.

Unverified reference

Pro dceru jsme hledali doučování při přípravě na 6-leté gymnázium a na Soňu jsem dostala doporučení od kamarádky. Dcera chodila na doučování strašně ráda a těšila se tam, což se promítlo i do toho, že se připravovala i sama doma bez nucení. Soňa má k dětem velmi kamarádský vztah, je trpělivá a spolehlivá. Když jsem potřebovala hodinu změnit nebo s něčím poradit, byla kdykoliv na telefonu nebo mailu. Vždy ochotná pomoci. Dcera z ní byla nadšená a já také:-)

Nóri H.

Nóri H.

Unverified reference

Soňa je úžasná! Umí všechno dokonale a cílevědomě vysvětlit bez zbytečného okecávání, její vysvětlení umožňuje danou věc s jistotou používat i v jiných kontextech. Učení s ní není žádný stres, ani nuda. Její přístup je velmi milý, otevřený a přátelský. Vřele doporučujeme.

Answered questions (6)

This tutor has helped to answer these study questions

Soňa P.

Jaký je rozdíl mezi slovy „sami“ a „samy“ v češtině? Potřebuji porozumět jejich správnému použití.

Jak rozlišovat mezi slovy „sami“ a „samy“ v českém jazyce? Potřebuji podrobné vysvětlení, které mi pomůže porozumět jejich gramatickým odlišnostem a zajistí správné použití ve větách.