Author's photo
Account deleted
matematika

Domaci ukoly

Attachments:
Question image
3 answers
Prosím, oslovte nějakého lektora. Věčným psaním dokola úkolů tady, to fakt není dobrý nápad.
Comments:
Account deleted
Mě nezajímá váš názor, když nechcete tak neodpovídejte, já vás nenutím k tomu!
Petr B.
Ale jediný kdo tu opakovaně píše jste vy. Tak si to řešte jinde. Tady to pak zbytečně zaplňujete něčím a už to je jako spam. Nebo si najděte co nejlevnějšího lektora, který Vám to udělá, ale bude to pořád lepší než to psát sem
avatar
Account deleted
Vy jste tedy dobrý. Místo toho, abyste normálně za odvedenou práci zaplatil, tak se tady už kolik dní ptáte na úkoly. Doufám, že už Vám tady nikdo nic nespočítá když jste natolik líný, že si nenajdete postupy sám.
Comments:
Account deleted
Zatím ještě odpovídá, ale jste fakt dobrá za 5 úkoly 400 kc)) Jste moc lakomá))
Account deleted
Psala jsem Vám cenu dopředu. Úkoly jsem Vám spočítala a rozepsala tak, aby jste byl schopen je pochopit. Strávila jsem s tím hodinu času. Je navíc rozdíl mezi tím, když někde budu počítat že y=2+x a když mám spočítat limity (I když jsou jednoduché).
Já Vám nabízel 60 minut za 250,- Kč. Musíte si uvědomit, že tohleto není práce, ve které někam přijdete, něčím tam hýbete nebo něco mačkáte a jakmile odtrpíte pracovní dobu, jdete zase domů. Jinými slovy nemůže to dělat každý, je na to potřeba určitý fištrón. Proto se za to neplatí 120-150 jako za běžnou brigádu. A vlastně pokud si to spočtete - správný lektor si dělá na hodiny i přípravy a podobně, tudíž čas strávený s Vámi není jeho jediná investice času do Vás, za kterou platíte.
Comments:
Account deleted
Děkuji. Vidím, že nejsem jediná, s kým měl pán problém.
Account deleted
Mmm, s kým ještě? Bohužel jen s vámi)