Profesor angličtiny

Dobrý den/ahoj,sice to sem nepatři ale už jsem fakt zoufala,ve škole nejsou profesoři na angličtinu! Škola už nevi co ma delat,tak jsem si řekla,že zkusim něco vymyslet jelikož se to tyka i moji skupiny(15 lidi) ktera musi byt spojena s dalšima 15 lidma z nasi třidy. Neda se to vydržet v tolika lidech. Mam rada aj a chci profesora kterej bude schopen nas to naucit..Pokud byste o nekom věděli nebo hledate praci,kouknete se prosim na stranky školy. Je tam fajn kolektiv. https://www.szspraha1.cz/volna-pracovni-mista

2 odpovědí
Mila Dano,

ja mam zase opacny problem. Jsem vysoce kvalifikovana v AJ. Ucim na jazykovce a soukromne. Studovala jsem na VS v Londyne. Rada bych (tak rada) ucila na stredni skole, ale uz jsem to vzdala, protoze me nikam nezmou kvuli tomu, ze nemam pajdak. Na pajdaku (VS) mi rekli, ze si ani nastavbu (1 rok) nemohu udelat, protoze bych musela studovat pry od 1. rocniku, takze bych musela 5 let od zacatku zbytecne studovat! Pritom bych na te vysoke mohla ucit! Nas system skolstvi nedokaze pripravit lidi se studiem jinym nez pajdak treba jednoletym studiem a plytva tak talentem a zdroji. Citim, ze patrim na stredni skolu, ale nemohu ucit bohuzel. Jsem z toho take nestastna.
Komentáře:
Zrušený účet
To je pravda, musíte mít určité Osvědčení o učitelské způsobilosti neboli pedagogické minimum. Je to opravdu škoda, protože z pedagogických škol vyjde opravdu jen malá hrstka dobrých učitelů cizích jazyků.
Jirina D.
Mám stejné zkušenosti jako vy, v jinych statech to jde, ale tady ne. Je to škoda, ale asi si nàs nezaslouzí
Dobrý den.

Hledáte stále učitele angličtiny?
Pracuji pro Jazykovou školu, která spolupracuje s řadou kvalifikovaných
a zkušených učitelů a to jak Čechů, tak rodilých mluvčích.
V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Děkuji a přeji hezký den