Větné členy

Mohl byste prosím někdo poradit - jedná se o určení všech větných členů následujícího souvětí. U dosti jsem si i celkem jist, avšak u jiných zase vůbec. Děkuji

Souvětí:
Dosud jsme hovořili o představení Romea a Julie jen s ohledem na podíl režiséra Krejči, který znovu potvrdil, jakou výraznou divadelní osobnost v něm máme, a zároveň zvedl laťku do takové výšky, kterou bude těžké překonat.

1 odpověď
avatar
Zrušený účet
Dobry den,
posilam reseni ukolu.

my-podmet nevyjadreny, hovorili jsme-prisudek, o predstaveni-predmet, Romea a Julie-privlastek neshodny, dosud-prislovecne urceni casu, s ohledem-prislovecne urceni zpusobu, na podil-privlastek neshodny, rezisera Krejci-privlastek neshodny, ktery-podmet, potvrdil-prisudek, znovu-prislovecne urceni zpusobu, my-podmet nevyjadreny, mame-prisudek, osobnost-predmet, vyraznou divadelni-privlastky shodne, v nem-predmet, on-podmet nevyjadreny, zvedl-prisudek, latku-predmet, do vysky-prislovecne urceni mista, takove-privlastek shodny, zaroven-prislovecne urceni casu, prekonat-podmet, bude tezke-prisudek jmenny se sponou.

Muzeme se pripadne domluvit na dalsi spolupraci.
Tousek