Sofia G.

Sofia G.

Відповідає протягом 1 години на 50% повідомлень.
50% 1 год.

Sofia G.

Doučování z italského a anglického jazyka

Ціна Від 400 Kč/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ciao! Jmenuji se Sofia a je mi 24 let. Odjakživa mám k jazykům velmi blízko. Nabízím doučování z italštiny (rodilá mluvčí + 13 let pobyt v Itálii) a anglického jazyka.
Aktuálně studuji obor Mezinárodní obchod na VŠE v Praze, kde mám několik předmětů v angličtině.
V rámci oboru absolvuji i vedlejší specializaci Komerční jazyky v kombinaci odborné angličtiny a němčiny.

Instagram:_czechit

Типи уроку

Standardní lekce

400 Kč / 45 хв.
Ľudmila F.

Ľudmila F.

Неперевірена заявка

Sofii jsem nasla zde dle doporuceni a musim rict ze jsem udelala moc dobre. Lekce jsou hezky vedeny, vzdy mi zasle materialy na lekci predem. Su moc spokojena a vidim progres za tych nekolik par mesicu.

Valerie Š.

Valerie Š.

Неперевірена заявка

Sofii jsem našla na doučuji.eu. Potřebovala jsem pomoci při studiu italského jazyka na škole a to Sofia skvěle zvládla. Měly jsme spolu online lekce jednou týdně. Materiály, které sama zpracovávala jsem vždy dostala dopředu. Díky Sofii jsem hlavně zvládla závěrečnou zkoušku. Určitě bych ji doporučila pro všechny, kteří se chtějí naučit italsky nebo si chtějí svoji úroveň zlepšit:)

Nicol K.

Nicol K.

Неперевірена заявка

Se Sofii jsme se seznámila přes doucuji pred rokem a hned jsem si její hodiny italštiny oblíbila. Za necelý rok jsem se naučila plno věcí a jsem za to velmi vděčná. Vždy byla na hodinu připravená s materiály, které mi pomohly se zlepšovat v italštině. Nemám žádné negativní poznatky a určitě doporučuji všem, kteří se chtějí něco nového naučit zábavnou formou!

Milan E.

Milan E.

Неперевірена заявка

Se Sofií jsem se spojil skrze doučuji.eu, aby mi pomohla s absolvováním kurzu němčiny B1 na vysoké škole. Na každou hodinu měla dopředu připraveny všechny podstatné materiály, které jsme spolu probrali a mně pak sloužili jako podklad pro zkoušku. Hodiny byly skvělé v tom, že jsme probírali gramatiku, mluvení, ale i poslech. Díky Sofii jsem pak se zkouškou neměl žádný problém a zvládl ji na 1. Sofia mohu jen doporučit, protože vás naučí, co potřebujete a hlavně je i moc milá.

Martin M.

Martin M.

Неперевірена заявка

Sofii jsme s dcerou našli na doučuji.eu Po necelém roce učení bych rád napsal, že je s ní radost spolupracovat. Dojíždí k nám domů, posílá vždy v předstihu přípravu na další hodinu, kterou osobně zpracuje, žádné okopírované listy z učebnice, to mě mile potěšilo. Je spolehlivá a podle mě i skromná. Dceru za rok naučila víc, jak na škole za 3 roky. Za nás ji doporučujeme, nejen že učí perfektně Italsky, ale vzhledem k tomu že v Itálii několik let s rodinou žila, tak umí o Itálii krásně vyprávět. A tomu já říkám bonus! Stia bene!

Відповідь репетитора:

Děkuji za milou referenci! :) Barča je moc fajn studentka, snad bude mít stále motivaci se učit italsky i v budoucnu :) byla s ní super spolupráce :)