Šárka K.

Šárka K.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.
Приймає нових учнів

Šárka K.

Приймає нових учнів

Pohodové doučování češtiny, angličtiny, němčiny a společenských věd

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  300 Kč/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері
Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Zdravím, jsem studentkou sociologie a sociální antropologie na Univerzitě Karlově. Nabízím doučování pro žáky ZŠ v oblastech českého jazyka, německého a anglického jazyka, občanské výchovy. Český, německý i anglický jazyk ráda doučím i studenty SŠ. Jsem držitelkou certifikátů Cambridge Advanced Certificate in English (angličtina úrovně C1) a ÖSD Zertifikat B2 (německý jazyk). S výukou mám již zkušenost a věřím, že předání znalostí druhým může zlepšit svět. :) Těším se na případnou spolupráci.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.
Zuzana F.

Zuzana F.

Неперевірена заявка

Šárka doučuje syna v anglickom jazyku už niekoľko mesiacov a s doučovaním sme veľmi spokojní. Syn sa zlepšuje v angličtine a je to vidieť aj na jeho motivácii sa jazyku venovať. Hodiny so Šárkou ho bavia a radi budeme v doučovaní pokračovať aj v ďalšom školskom roku.

Відповідь репетитора:

Dobrý den, velmi Vám děkuji za kladné hodnocení mých lekcí.

Tereza M.

Tereza M.

Неперевірена заявка

Dobrý den vám všem, se slečnou Kopeckou jsem se seznámila už dávno, ještě před tím, než si zde založila účet doučovatelky. Navštěvovaly jsme stejné gymnázium a i sdílely některé učitele. Třeba na angličtinu jsme měly velice přísnou učitelku, která po nás vyžadovala spoustu věcí. A to mě dostává k jádru věci. Pomáhala mi totiž třeba s writingy do těchto hodin. Já jsem jí poslala své vypracování úkolu a ona mi ho poslala zpět spolu s opravenými chybami a komentáři ohledně stylistiky a s doporučeními, co bych mohla změnit. Velice mi pomohla i v online výuce, když jsme spolu konzultovaly určité gramatické jevy. Ani jednou mě neodmítla a troufám si říci, že mi zachránila nejednu známku. Proto pokud se rozhodujete, zda-li to s ní zkusit, radím vám, běžte do toho. Je velice trpělivá a ráda vám pomůže. S pozdravem, Tereza Márová

Відповідь репетитора:

Děkuji moc za pozitivní hodnocení.