Jiří V.

Jiří V.

Відповідає протягом 17 годин на 50% повідомлень.
50% 17 год.

Jiří V.

Doučím tě angličtinu, základy práva, matematiku, psaní slohových prací nebo informatiku (word, powerpoint, excel) online i v okolí Prahy

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Obsah:
Stručně o mně
Způsoby doučování
Proč jsem kvalifikovaný v těchto předmětech?
To vše se můžete dočíst níže:

STRUČNĚ O MNĚ
Ahoj, jmenuji se Jirka,
18 letý student 4. ročníku SOŠ pro EU oboru právní administrativy.

Doučování už se nějakou dobu věnuji hlavně co se týká mých kamarádů či spolužáků. S doučováním byli spokojeni a skutečně jim pomohlo v daném předmětu nebo v samotném přístupu k učení.

Z tohoto důvodu věřím, že jsem kvalifikovaný na to, abych tě doučoval, ale nejen to, také abych ti předal mé zkušenosti s efektivním učením - tipy a pomůcky pro individuální potřeby. Tedy pokusím se najít takovou metodu učení, která pro tebe bude ta nejefektivnější a nejlepší.

ZPŮSOBY DOUČOVÁNÍ
Čas doučování samozřejmě záleží na dohodě. Jen prosím respektujte, že během pracovního týdne jsem také student a vracím se domů vždy až po 4 odpoledne.

Online
Pro mě nejvýhodnější způsob doučování bude přes nějaký screensharing v aplikaci na volání (skype, discord, apod.), jelikož rád doprovázím mé výklady o ilustrativní příklady a využívám další pomůcky, které jsou na PC lehce k dispozici.

Osobně
Nedělá mi problém se s tebou sejít i osobně, pokud jsi ze Středočeského kraje, nebo z Prahy / okolí Prahy. Další podrobnosti vyřešíme dohodou.

PROČ JSEM KVALIFIKOVANÝ V TĚCHTO PŘEDMĚTECH?

Angličtina
Mám úroveň angličtiny C1 a o tento jazyk se zajímám z více pohledů než pouze toho akademického, tudíž bych ti dokázal trochu víc ukázat tu skutečnou angličtinu. Tím myslím, že by ses nedozvěděl pouze věci, které se učíš ve škole, ale také praktické znalosti či zajímavosti, které s angličtinou souvisí.
Můj primární cíl by byl ukázat ti, jak ten jazyk funguje a proč je dobré se v něm zlepšovat.

Matematika
Decentně ovládám matematiku SŠ do 3. ročníku. Také mám zkušenosti s doučováním 7.-9. ročníku ZŠ, nebo s pomocí na přípravu k přijímacím zkouškám.
Pomohl bych ti pochopit skutečnou podstatu toho, co se učíš. Nechci, aby ses látku jen našrotil a nakonec vlastně ani nevěděl, co počítáš.

Základy práva
Věřím, že ovládám základy práva a dokážu ti pomoct pochopit hlavně to, jak k právu přistupovat, jelikož právo je zrovna ten předmět, kde nejsou důležité paragrafy jako takové, ale pochopit to, proč existují a k čemu slouží, ať už se jedná o občanský zákoník, Ústavu ČR, LZPS nebo trestní zákoník.

Sloh a psaní textů (slohových prací)
Psaní se věnuji již dlouho, protože jde o jeden z mých ambiciózních koníčků, ve kterém se snažím zlepšovat, ať už jde o gramatickou, stylistickou nebo tu samotnou uměleckou stránku mých textů.

Pomohu ti pochopit, jak fungují jednotlivé žánry, jak napsat dobrý sloh, a co takový sloh musí hlavně obsahovat. S tím se také dozvíš mé zkušenosti se psaním a mnou používané tipy společně s chybami, kterým se vyvarovat.

Informatika
Mám pokročilé znalosti těchto programů: Word, PowerPoint, Excel, přičemž mojí předností je určitě PowerPoint a grafická úprava prezentací.

Naučím tě, jak dobře pracovat s Wordem a udělat si přehledné zápisky, vypracovat absolventské nebo jiné školní práce.

V PowerPointu ti pomůžu pochopit, jak má vypadat dobrá prezentace, čemu se vyvarovat, co naopak uplatnit a také, jak udělat prezentaci graficky zajímavou a pěknou.

V Excelu tě naučím používat základní funkce, vytvářet tabulky a ukážu ti několik mých zkušeností s praktickým použitím Excelu.