Jiří Š.

Jiří Š.

Відповідає протягом 28 годин на 17% повідомлень.
17% 28 год.

Jiří Š.

Naučit nebo učit?

Ціна Від 300 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Фото та Сертифікати Блоги

Опис

Učil jsem, vedl, motivoval, byl druhem lidem ze Srí Lanky, z Běloruska. V ČR jsem byl výchovným poradcem, 10 let učitelem na SŠ (informatika, tělocvik, pedagogika, psychologie), 10 let na základní škole, 1 rok na vysoké škole, 1/2 roku v MŠ. Také jsem působil jako výchovný poradce, zástupce ředitelky, předseda ICT kabinetu. Pracoval jsem i mimo školství. Učil nevidomé a slepé. Rok jsem žil s mentálně postiženými, rok jsem působil jako psychoterapeut u drogově závislých. Miluji lidi a také přírodu. Byl jsem úspěšným sadařem, včelařem. Trestaným i oslavovaným. 10 let jsem pracoval s nadanými dětmi, jeden rok jsem se věnoval dětem s extrémními poruchy chování (dětští vrazi), a jeden rok ve výchovném ústavu pro mladistvé. Publikoval jsem v Učitelských novinách, psal knihy o lidských osudech. Cestoval. Protestoval. Jedno se mě stále drží: vášeň pro vzdělávání, pro ty momenty, kdy se dostavuje - AHA. To žádný učitel, doučovatel, poučovatel nemůže nařídit, ale je-li dobrý, tak čas od času tomu, jako průvodce napomůže.
Pokud se potkáme uvidíte, že k naučení se, k pochopení, k opojnému AHA efektu vede mnoho příjemných až bláznivě veselých cest.

Типи уроку

Standardní lekce

300 Kč / 55 хв.

фото та сертифікати

Блоги (1)

Učitelé+

Vždy jsem si myslel, že učitelé jsou jedněmi z nejdůležitějších článků společnosti, předávají hodnoty, nasměrovávají mladé k výzvám, otevírají jim životní prostory, prostě nejsou placeni zbůhdarma. …