Tereza K.

Mgr. Tereza K.

Відповідає протягом 29 годин на 50% повідомлень.
50% 29 год.

Tereza K.

Doučování angličtiny a němčiny

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  355 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 355 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Ahoj,
jmenuji se Tereza a věnuji se doučování anglického a německého jazyka. Učím studenty ze ZŠ,SŠ a doučuji už 6 let.
Svou výuku nabízím i maturantům nebo dospělým, případně i firmám. Vedu i kroužky anglického/německého jazyka pro dětské skupiny a předškoláky (většinou děti ve věku 4-7let).
Moc ráda bych Vám pomohla s Vaší cestou s AJ nebo NJ. V dnešní době je znalost alespoň jednoho jazyka již naprostou samozřejmostí, a jsem tu, abych Vám usnadnila případné začátky a pomohla Vám cítit se pohodlněji. Doučuji online a osobně.

O mě:
⭐️Navštěvovala jsem Gymnázium Václava Hraběte v Hořovicích, kde jsem mimo jiné maturovala právě z AJ, NJ. Na VŠ jsem studovala v Plzni na FF ZČU, kde jsem si na bakalářském studiu zvolila obor filologie: Cizí jazyky pro komerční praxi angličtina - němčina. Na navazujícím magisterském studiu jsem pokračovala v německém jazyce a to na oboru filologie: Bavorská studia. Během studia jsem byla půl roku na německé univerzitě v Bayreuthu, kde jsem studovala AJ a NJ v rámci programu Erasmus+

⭐️Jelikož na sobě neustále pracuji, abych mohla svým klientům poskytnout ten nejlepší servis, v 07/2022 jsem úspěšně složila závěrečné kolokvium v rámci doplňujícího didaktického studia angličtiny na Jazykové škole v Karviné a získala jsem tak další cenné zkušenosti týkající se jazykové výuky dětí i dospělých.

⭐️Absolvovala jsem také řadu vzdělávacích seminářů: mezi které patří např. Učíme se učit, Dítě/žák se speciálními vzdělávacími potřebami ADHD aj., Plánování, metodika a organizace práce pedagoga, Jak na smysluplné testy s Líným učitelem a další.. Osobně mám i zkušenosti z výuky na ZŠ, kde jsem učila dva školní roky na prvním i druhém stupni.

Nabízím:
- skupinovou i individuální výuku němčiny a angličtiny pro děti i dospělé
- jazykové kurzy pro firmy, jazykové kroužky pro školy a školky
- konverzační hodiny na různá témata
- přípravu na zkoušku, na maturitu, na důležitý pracovní pohovor i na jednání
- výuku češtiny pro německy nebo anglicky mluvící cizince
- korektury BP a DP
- překlady textů

- Doučuji online i osobně, případně není problém dojíždět ke klientovi
- Úroveň angličtiny: C1 - státní závěrečná zkouška
- Úroveň němčiny: C2 - státní závěrečná zkouška

Budu se na Vás těšit!
Nebojte se ozvat do zpráv, protože nikdy není pozdě začít! :-)
Terka

Типи уроку

Standardní lekce

355 Kč / 55 хв.
Denisa L.

Denisa L.

Неперевірена заявка

Paní Tereza , mi pomohla na poslední chvíli s doučováním na příjímací zkoušky na střední školu . Hodiny jsme měli online přes classroom , protože jsme od sebe daleko . Ale i díky těm pár hodinám co jsme spolu měli, jsem pochopila, a dala dohromady věci v kterých jsem neměla jasno . Tereza je velmi klidná a trpělivá , doporučuju .

Відповідь репетитора:

Dobrý den, děkuji za referenci :-)

Monika M.

Monika M.

Неперевірена заявка

Děsíš se maturity z angličtiny? Jsi zoufalá a ztracená v moři nepravidelných sloves? Tak nebuď doomer, Tvá spása se jmenuje Terka, která Tě nejen perfektně připraví na anglickou maturitu ale i Ti ukáže, že cizí jazyk nemusí být cizí, když máš k tomu toho správného guida. Miss Terka má nejen svatou trpělivost i se Snow flejkama, ale též oplývá i správným přístupem k našim citlivým duším. Tak neváhej, zkus to s ní i Ty a budeš v chillu

Відповідь репетитора:

Díky za skvělý feedback! Ať se ti do budoucna daří a ať nejenom angličtina tě baví. :-)

Jana V.

Jana V.

Неперевірена заявка

Tereza doučuje od září dceru ve skupince 4 dětí. Pokroky jsou velké, hlavně v konverzaci. Oproti školní výuce si rozšířila slovní zásobu a nebojí se mluvit. Domácí úkoly jsou zajímavé a dcera je ráda připravuje.

Відповідь репетитора:

Dobrý den, děkuji za referenci :-)

David H.

David H.

Неперевірена заявка

Terka doučuje moji dceru a se vším velká spokojenost. Mne také dává základy angličtiny, a jako úplný začátečník jsem také velmi spokojen. Všem mohu vřele doporučit

Відповідь репетитора:

Děkuji za milou referenci :-)

Denisa P.

Denisa P.

Неперевірена заявка

Terka je skvělá! Letos maturuju a nemůžu si stěžovat, díky ní jsem již napsala sloh, teď mě čeká didaktický test a poté ústní. Z jejich lekcí vždyť odcházím spokojená a naučená. Mohu jedině doporučit!

Відповідь репетитора:

Děkuji za doporučení! :-)