Marie D.

Marie D.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Marie D.

Приймає нових учнів

Doučování srozumitelně a zábavně

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  470 Kč/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 470 Kč/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Krásný den!

Nabízím soukromou výuku jazyků online, včetně přípravy na různé zkoušky (maturita, FCE, ZD,...). Moje hodiny jsou hodně zaměřené na konverzaci a aktivní praktické využití jazyka. Individuální přístup je samozřejmostí.

Bojuješ s něčím nesrozumitelným a nezáživným v rámci studia jazyka? Pojďme se na to spolu podívat a proměnit to v látku pochopitelnou, použitelnou a ještě tak, aby nás to bavilo!

Jako absolventka konzervatoře nabízím také doučování z hudební výchovy a teorie.

Типи уроку

Standardní lekce

470 Kč / 55 хв.
Martina H.

Martina H.

Неперевірена заявка

Angličtina s Marií mi utekla jako voda. Marie hledá způsob, aby učení bylo zajímavé, vnímá, jakým způsobem se člověk učí, co ho baví a k čemu jazyk potřebuje a přizpůsobuje tomu výuku. Jemným způsobem ve správný čas mi vysvětlila gramatické souvislosti, reagovala na moje současné potřeby a přizpůsobila vše tomu, abych docílíla mých stanovených cílů. Současně udržovala 'kontrolu" nad celým procesem učení. Vytvořila pro mě uvolněnou atmosféru pohody, kde jsem se cítila moc pěkně a přesto, nebo právě pro to jsem se toho s ní dost naučila. Marie, moc děkuju!

Božena M.

Božena M.

Неперевірена заявка

Moc děkuji Marii za konzultaci ohledně mojí angličtiny. Probraly jsme, na jaké jsem úrovni, co je v pohodě, co už je horší a na co se zaměřit. Doporučila mi čtyři postupné kroky, extra pro mě, jak nejlépe pokračovat a čemu věnovat pozornost především. Byl to pohodový rozhovor, při kterém mi Marie rovnou psala do messengeru postřehy a vysvětlovala moje chyby. Marii můžu jedině doporučit a nebojte, rozhodně nekouše :-)

Renata V.

Renata V.

Неперевірена заявка

Jsem spokojená s výukou a vedením kurzu. Oceňuji individuální přístup, je možná i domluva na výběru témat, která potřebujeme, hodně konverzujeme a je zde příjemná atmosféra. Marušku ráda doporučuji!

Andrej K.

Andrej K.

Неперевірена заявка

Marie učí naši dceru (7 let) angličtinu od září 2021. Malou hodiny moc baví, výuka je přizpůsobena jejímu tempu a probíhá hravou a motivační formou. Jsme velice spokojení a Marii jako učitele můžeme jenom doporučit.

Iveta M.

Iveta M.

Неперевірена заявка

K Marušce chodím na angličtinu už od r. 2019, chodíme ve 2 - ještě s jednou kamarádkou. To je na tom super. Ve 2 studentech (a stalo se, že jsem byla i párkrát sama) je vždy výuka mnohem aktivnější, nežli ve skupince více lidí. Maruška má lekci vždy dobře předem připravenou, ofocené materiály a má plán. Ne vždy se nám ho povede splnit, ale na tom nesejde. Důležité, že nás nechá obě projevit. Na lekci vždy dostane prostor mluvení, částečně i gramatika ve cvičeních, cvičily jsme i poslech. Na tématu se vždy domluvíme, hodně nás baví cestovatelská angličtina. Individuální přístup je u Marušky hodně znát. Dostáváme i úkoly, které jsou často o psaní na nějaké téma, takže zase procvičujeme psanou formu. V době covidu jsme v pohodě zvládaly i online výuku. Marušku jako soukromou lektorku mohu jen doporučit!