Cooperari T.

Cooperari T.

Приймає нових учнів

Cooperari T.

Приймає нових учнів

Vypracuji za Vás! :)

  • Пропонує онлайн-заняття
Предмети:

Опис

Jste vytíženi a nemáte dostatek času pro vypracování Vašeho úkolu, ať už v rámci studia či práce? Nebo si jen nejste dostatečně jistí zadaným tématem a rádi byste přenechali toto břímě někomu jinému?
V takovém případě Vám má služba přijde vhod. Zpracuji pro Vás veškeré seminární, závěrečné, bakalářské práce, referáty všeho druhu a mnohé jiné práce či přípravu různých pracovních podkladů, včetně zpracování prezentací v MS Powerpoint. Jsem tu pro Vás i v případech, kdy potřebujete pouze radu, jelikož jste se zasekli na nějakém bodě či Vám chybí prostě nápad :). Zajistím rovněž úpravu a korekturu Vašeho textu.
Mým cílem je zajistit pro Vás především osobní a individuální přístup. V případě zpracování podkladů od mnoha jiných velkých firem nevíte, kdo stojí za Vaší prací a nadto zaplatíte obrovskou sumu peněz. Jsem tedy zastáncem přístupu být se zájemcem v kontaktu a být mu po ruce kdykoliv to potřebuje.
Vystudovala jsem Masarykovu univerzitu, humanitní obor. Psaní prací jakékoholiv typu je pro mne tedy denní chléb. Nicméně se poperu i s jinými obory. Současně si můžete být jistí originalitou textu, plagiátorství je fuj :).

Můžete se na mě obrátit kdykoliv 24/7, ráda se s Vámi spojím i prostřednictvím Skypu, pokud by pro Vás tato varianta byla komfortnější :)

Kolik zaplatíte? – vše je individuální a na domluvě, proto je výhodou, že nebudete odkázáni na fixní ceny, které jsou dle různých webových stránek velmi přemrštěné.

Pamatujte, že investice do vzdělání je tou nejlepší :)

Budu se těšit na spolupráci!